Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για τον εξαφανισμένο Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο διαδικτυακός καυγάς με τον 50χρονο κρεοπώλη - Ο 30χρονος ζητούσε άμεσα τα χρήματά του πίσω (video)

Οι συνομιλίες των δύο μέσω social media που «καίνε» τον κρεοπώλη

11 Ιανουαρίου 2024 22:57
Νέες αποκαλύψεις για τον εξαφανισμένο Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο διαδικτυακός καυγάς με τον 50χρονο κρεοπώλη - Ο 30χρονος ζητούσε άμεσα τα χρήματά του πίσω (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό του 30χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Το κινητό του 50χρονου βρίσκεται στα χέρια των Αρχών για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω social media που «καίνε» τον κρεοπώλη.

Μάλιστα, ο βασικός ύποπτος είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος. Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος μεταξύ τους καθώς ο 30χρονος ζητούσε άμεσα τα χρηματά του πίσω.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του πριν συναντηθεί με τον Μπάμπη.

Μεσολόγγι: Τι έδειξε το κινητό του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη που παρέμεινε για 2,5 ώρες ανοιχτό μετά την εξαφάνιση - «Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» (video)

Μεσολόγγι: Ένα σημαντικό στοιχείο έχουν πλέον οι Αρχές στις έρευνές τους για τον εντοπισμό του 31χρονου αγνοουμένου από την περασμένη Παρασκευή, Μπάμπη.

Σύμφωνα με τις εικόνες που έχει στα χέρια της η αστυνομία, στις 20:40 εντοπίζεται το αυτοκίνητο να πηγαίνει στην παλιά Εθνική Οδό στο ύψος του Μεσολογγίου. Επιστρέφει στο ίδιο σημείο έπειτα από 25 λεπτά.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρερορτάζ του αστυνομικού ρεπόρτερ των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλου, έχουν τη βεβαιότητα πως ο κρεοπώλης κινήθηκε προς τον δρόμο του Ευηνοχωρίου και κάπου εκεί έχει συμβεί, ό,τι έχει συμβεί. Αποκλείουν το ενδεχόμενο της Ορεινής Ναυπακτίας που είναι πολύ μακρύτερα.

Το κινητό του θύματος, κλείνει στις 23:50. Παραμένει δηλαδή περίπου 2,5 ώρες ανοιχτό μετά τον αναφερόμενο χρόνο εξαφάνισής του. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα ο δράστης πήρε μαζί του το κινητό, και ίσως το πέταξε σε άλλο σημείο ή έκλεισε από μπαταρία.

Τα δεδομένα αυτά τα έχουν οι αστυνομικοί από την ιστοσελίδα στο Facebook για το πού βρισκόταν το κινητό εκείνη την ώρα. Την ίδια ώρα στο Μεσολόγγι μεταβαίνει κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας.

Άνοιγμα λογαριασμών

Επίσης όπως έκανε γνωστό θα ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να ελεγχθούν οι κινήσεις στους λογαριασμούς του 31χρονου.

«Το άνοιγμα λογαριασμών είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη για να δούμε τις συναλλαγές που είχε και με ποιον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κίνηση της οικογένειας να ορίσει δικηγόρο και να χειριστεί την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη ως εγκληματική ενέργεια, δείχνει ότι πλέον το σενάριο της δολοφονίας του 31χρονου είναι και το πιο πιθανό.

«Η εξαφάνιση είναι επαγγελματική. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια». δηλώνει και ο πατέρας του Μπάμπη.

«Δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος»

Στο Live News μίλησε για την υπόθεση και η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου αναφέροντας ότι «όντως είναι μία δύσκολη υπόθεση εξαφάνισης όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε πως εξαντλούνται όλε οι τεχνολογίες που έχει η αστυνομία ώστε να πέσει φως σε αυτή την ιστορία»΄.

Όπως είπε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκεται επιτόπου στην περιοχή και από σήμερα είναι μαζί του στελέχη του Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα προκειμένου να συνδράμουν στο έργο των συναδέλφων τους του Μεσολλογίου και της Πάτρας.

Όσον αφορά για τον κρεοπώλη φίλο του 31χρονου, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι μέχρι τώρα στην υπόθεση δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος και ο συγκεκριμένος άνδρας εξετάστηκε από την αστυνομία αφού φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε τον αγνοούμενο αλλά δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του μέχρι τώρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share