Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Κάτι κάναμε στο αμάξι με τον Μπάμπη» - Η αποκάλυψη του 50χρονου κρεοπώλη στους αστυνομικούς (Video)

«Είναι βίαιος άνθρωπος ο κρεοπώλης»

11 Ιανουαρίου 2024 10:10
Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Κάτι κάναμε στο αμάξι με τον Μπάμπη» - Η αποκάλυψη του 50χρονου κρεοπώλη στους αστυνομικούς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό, ο 50χρονος κρεοπώλης, ισχυρίστηκε πως είχε κάνει χρήση χασίς και δεν θυμάται τις κινήσεις του. Επίσης, συναγερμός χτύπησε χθες στις Αρχές, καθώς η μητέρα του αγνοούμενου βρήκε πλαστικά γάντια μίας χρήσης κοντά στο σημείο της εξαφάνισής του

«Κάτι κάναμε στο αμάξι με τον Μπάμπη»

Μάλιστα, όπως αναφέρει το pelop.gr ο 50χρονος κρεοπώλης είπε στους αστυνομικούς πως «κάτι κάναμε στο αμάξι, αλλά δεν θυμάμαι», τονίζοντας πως είχε κάνει χρήση χασίς και για τον λόγο αυτό έχει κενά μνήμης.

Ειδικότερα, στην αιτιολογία του ο κρεοπώλης κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, επειδή κατείχε παράνομα ένα μαχαίρι 10 εκατοστών, κατέθεσε ότι έκανε χρήση χασίς και γι’ αυτό δεν θυμάται τις κινήσεις μόλις άφησε τον Μπάμπη στο σημείο των ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Ωστόσο, αυτό που πλέον εξετάζει με μεγαλύτερες πιθανότητες η ΕΛ.ΑΣ. είναι το σενάριο που θέλει τον 31χρονο Μπάμπη να μην αποβιβάζεται στο σημείο πίσω από τα ΤΕΙ του Μεσολογγίου, όπως είχε καταθέσει αρχικά ο 50χρονος που τον μετέφερε.

«Ολα θα πάρουν τον δρόμο τους όταν βρεθεί ο Μπάμπης» διατείνονται οι ερευνητές της υπόθεσης. Εκτιμούν δε, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι αν εντοπισθεί νεκρός και έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας πάραυτα θα «φθάσουν» στον δράστη, γιατί έχουν ατράνταχτα στοιχεία που δένουν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ανοίγουν στόματα στο Μεσολόγγι - «Είναι βίαιος άνθρωπος ο κρεοπώλης» λέει ιδιωτικός ερευνητής

Για την δυσκολία της υπόθεσης αλλά και τον βασικό ύποπτο κλήθηκε να μιλήσει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Σχετικά με την κατάθεση του κρεοπώλη, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν χαθούν τα ίχνη του, είπε: «Υπάρχει ένας κενός χρόνος μιας ώρας περίπου από το σημείο που άφησε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης, μέχρι το σπίτι του. Αυτή η διαδρομή είναι 7 με 8 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνεις πάνω από 8 λεπτά, εκεί χάνεται μια ώρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι στο κάδρο δεν μπορεί να δικαιολογήσει, δε θυμάται, αυτό το κενό» ανέφερε ο κ. Τσούκαλης μιλώντας στο MEGA.

«Δεν είχε λόγο να του κρύψει με ποιον θα πάει…»

Αναφερόμενος στην υπόθεση σημείωσε:

«Την Πέμπτη τον καλεί ο Μπάμπης να πάει στο σπίτι να τον πάρει για να τον πάει σε ένα σημείο στην παλιά εθνική Μεσολογγίου – Ιωαννίνων σε ένα σημείο που είναι τα ΤΕΙ, ερημιά. Θα πήγαινε για κυνήγι. Εγώ ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για κυνήγι πηγαίνουν με τις φόρμες και όχι ντυμένοι καλά.

Του λέει του ανθρώπου που είναι στο κάδρο ότι θα πάω με έναν φίλο μου. Αρχικά τον ρωτάει, και είπε ότι δεν του απάντησε ο Μπάμπης αλλά δεν είχε κανέναν λόγο να του κρύψει με ποιον θα πάει. Εκ των υστέρων λέει ότι θα πήγαινε με τον τάδε, τον οποίο τον καλεί η αστυνομία και ο άνθρωπος αρνείται ότι θα πήγαινε και ότι είχε επαφή με τον Μπάμπη. Είναι μια αντίφαση του ανθρώπου που είναι στο κάδρο».

«Δεύτερη αντίφαση είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να καλύψει το κενό της μιας ώρας. Τρίτο σημείο είναι ότι ο Μπάμπης τού είχε δανείσει 17.000 ευρώ και λίγες μέρες πριν του είχε πει ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θέλει τα χρήματά του. Έχει πάρα πολλά κενά» συμπλήρωσε.

«Το προφίλ του δεν είναι και το καλύτερο»

«Όταν πάμε και ρωτάμε για το προφίλ του σε μια επαρχιακή πόλη, όλοι λένε καλός άνθρωπος. Σιγά σιγά αρχίζουν και ανοίγουν τα στόματα. Το προφίλ του, με αυτά που έμαθα εγώ, δεν είναι και το καλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος βίαιος… ακόμα και δημόσια. (…) Αν κάπου είναι ο άτυχος Μπάμπης αυτήν την στιγμή, είναι πολύ δύσκολη η ανεύρεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολη περιοχή» κατέληξε ο κ. Τσούκαλης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share