Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Διαγράφεται από τον ΔΣΑ για τον ναζιστικό χαιρετισμό στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Οριστική απόφαση!

10 Ιανουαρίου 2024 17:30
Κωνσταντίνος Πλεύρης: Διαγράφεται από τον ΔΣΑ για τον ναζιστικό χαιρετισμό στην δίκη της Χρυσής Αυγής
EUROKINISSI
Από Ανθή Κουρεντζή

Διαγράφεται με ομόφωνη απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Δικαστηρίου ο Κωνσταντίνος Πλεύρης από το ΔΣΑ για το ναζιστικό χαιρετισμό στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Δικαστηρίου προήδρευσε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα- Χριστοδουλέα. Τον Μάρτιο του 2023, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο του Δικηγορικού Συλλόγου τον είχε διαγράψει οριστικά από το μητρώο του μεγαλύτερου δικηγορικού συλλόγου της χώρας.

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Διαγράφεται από τον ΔΣΑ για τον ναζιστικό χαιρετισμό στην δίκη της Χρυσής Αυγής
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο Πλεύρης "πάτησε πόδι" στη Σιακαβάρα: «Αυτά δεν τα επιτρέπω εγώ...» (Video)

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης "πάτησε πόδι" στη Τζόρτζια Σιακαβάρα, ενώ έκανε ακόμη μία νυχτερινή έξοδο με τη σύντροφό του και σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε και στις μαγειρικές της ικανότητες.

Παράλληλα, δείτε εδώ το σπίτι "παλάτι" 1.100 τ.μ. με πισίνα, στο Ψυχικό που αγόρασε ο Πλεύρης για να φωλιάσει τον έρωτά του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Ο Πλεύρης "πάτησε πόδι" στη Σιακαβάρα

Ειδικότερα, ο νομικός υπογράμμισε πως δεν της επιτρέπει να του πει τι να φορέσει, ενώ τον ρωτάει πάντα τι να βάλει και ότι εμφανίζεται τρεις τέσσερις φορές με διάφορα ρούχα για να επιλέξει εκείνος ένα.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο «σήμερα, πόσες φορές άλλαξε ρούχα;», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε ότι είχε έρθει αρχικά με στολή Αμαλίας, αλλά τη συμβούλευσε να αλλάξει, γιατί αυτή είναι κατάλληλη ενδυμασία για 25η Μαρτίου και εν τέλει φόρεσε κάτι άλλο που ταιριάζει με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδος.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, που άκουγε τις δηλώσεις του συντρόφου της, γελούσε διακριτικά… Τέλος, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα συνεχίσουν τη βραδιά τους, με τον νομικό να απαντάει χιουμοριστικά ότι κατά τις δύο λένε να πάνε στο Πασαλιμάνι, γιατί είναι η επέτειος των ιχθυοπωλών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share