Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Ο πατέρας του ήταν βίαιος - Χτυπούσε την μητέρα του» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις φίλης του 39χρονου για το παρελθόν του (video)

«Ο πατέρας είχε πει στα παιδιά ότι η μητέρα τους είχε πεθάνει», συμπλήρωσε η οικογενειακή φίλη για τους γονείς του 39χρονου δολοφόνου

9 Ιανουαρίου 2024 17:41
Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Ο πατέρας του ήταν βίαιος - Χτυπούσε την μητέρα του» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις φίλης του 39χρονου για το παρελθόν του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παγωμένη» παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία το αποτρόπαιο έγκλημα στην Θεσσαλονίκη, με την 41χρονη Γεωργία Μουράτη να βρίσκει τραγικό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της.

Οικογενειακή φίλη του 39χρονου μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS» για τον φερόμενο ως δολοφόνο της Γεωργίας και για το οικογενειακό υπόβαθρό του.

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η 41χρονη γυναίκα επιστρέφει σε αυτό το σπίτι με τον σύντροφό της και με το που μπαίνουν, ο φίλος του 39χρονου που ήταν ήδη μέσα της επιτίθεται.

Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν συνεννοηθεί και είναι αποφασισμένοι να την σκοτώσουν. Της δένουν τα χέρια με χειροπέδες, τη φιμώνουν και αφού την μεταφέρουν στο υπνοδωμάτιο, αρχίζουν να την μαχαιρώνουν με κουζινομάχαιρο.

Κατόπιν επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος, όπου επιχείρησαν να καταστρέψουν τα ίχνη και πειστήρια του εγκλήματος, καθαρίζοντας το διαμέρισμα και απορρίπτοντας διαδοχικά σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς πειστήρια του εγκλήματος, όπως τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του θύματος, το μέσο τέλεσης και το στρώμα του κρεβατιού επί του οποίου δολοφονήθηκε το θύμα.

Οικογενειακή φίλη του 39χρονου μίλησε στο LIVE NEWS για τον φερόμενο ως δολοφόνο της Γεωργίας και για το οικογενειακό υπόβαθρό του.

«Γνωρίζω τον 39χρονο. Εγώ ήξερα την οικογένεια του από μικρά τα παιδιά, όταν είχε παντρευτεί η μητέρα του με τον πατέρα του. Παντρευτήκαν οι γονείς του το 1984. Ήξερα τους γονείς του, τον πατέρα του τον έβλεπα ελάχιστα, γιατί ήταν ναυτικό και ταξίδευε. Η μητέρα ήταν στο σπίτι με τα 4 παιδιά της. Μεγάλωσαν με την μάνα και την γιαγιά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε η οικογενειακή φίλη: «Ο συγκεκριμένος μεγάλωσε με τον πατέρα του, όταν χώρισαν με τη μητέρα του, τα πήρε εκείνος τα παιδιά και μεγάλωσε μαζί του ο 39χρονος. Από ό,τι ξέρω και ο πατέρας του ήταν βίαιος. Ήμουν σε ένα σκηνικό μπροστά που είχε χτυπήσει τη μητέρα του ο πατέρας του 39χρονου. Προβλήματα υπήρχαν από τότε. Η κοπέλα δεν δούλευε, εκείνος ήταν ναυτικός και τότε εξέταζαν ποιος έχει χρήματα ή όχι. Δεν ξέρω πώς τα πήρε τα παιδιά. Όταν πήρε ο πατέρας του 39χρονου τα παιδιά, την χτύπησε την μητέρα του και πήγε στο νοσοκομείο. Η μητέρα του 39χρονου δεν ήθελε να κάνει μήνυση μόνο για τα παιδιά. Ο πατέρας του 39χρονου είχε κάποια στιγμή βίαιη συμπεριφορά στο παιδί του. Και για κάποιους λόγους πήρε τα παιδιά ο πατέρας. Όταν ένας πατέρας παίρνει τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσει με αγάπη τα παιδιά».

«Η μητέρα του 39χρονου δεν έβλεπε τα παιδιά της, της τα εξαφάνισε. Δεν άφηνε να δει τα παιδιά της η μάνα, είχε πει στα παιδιά ότι η μητέρα τους πέθανε και πήγαιναν και άναβαν κεριά σε άλλα μνήματα. Όταν κάποιος είπε στον 39χρονο ότι η μάνα του ζει, ο 39χρονος ήρθε και με βρήκε και με ρώτησε που είναι η μάνα του, και του υπέδειξα που είναι και τον πήγα στη μάνα του. έγινε πριν από πολλά χρόνια αυτό», τόνισε κλείνοντας αναφορικά με την οικογένεια του 39χρονου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share