Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: Ανατροπή στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη - Νέο πρόσωπο "κλειδί" (Video)

Μαρτυρία "φωτιά" στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για τις αντιφάσεις του 50χρονου κρεοπώλη

9 Ιανουαρίου 2024 11:09
Μεσολόγγι: Ανατροπή στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη - Νέο πρόσωπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη στιγμή που ο 31χρονος Μπάμπης εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι, μετά τη βόλτα που έκανε με τον 50χρονο κρεοπώλη φίλο του προκειμένου να πάνε για κυνήγι.

Ο άνθρωπος που είδε για τελευταία φορά ζωντανό τον 31χρονο εξακολουθεί να κρατείται από τους αστυνομικούς, αφού στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι. Είναι το πρόσωπο, που σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ξέρει τι μπορεί να συνέβη στον Μπάμπη.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν ξέρει τίποτα για την εξαφάνιση, επιμένοντας πως τον άφησε στο σημείο, για να συναντήσει έναν άλλο φίλο, με τον οποίο θα πήγαινε για κυνήγι.

Ανατροπή στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη - Νέο πρόσωπο "κλειδί"

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ θα καλέσει για κατάθεση τον συγκεκριμένο άνθρωπο που είναι και το πρόσωπο «κλειδί» για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως ο νέος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι: «Δεν είχαμε κανονίσει να βρεθούμε».

Η αδερφή πάντως του Μπάμπη ανέφερε σε συνέντευξή της πως είχε δώσει διορία ο 31χρονος στον 50χρονο για να του επιστρέψει το ποσό των 17.000 ευρώ που του χρωστούσε μέχρι την Κυριακή. Αυτό είχε αναφέρει στη μητέρα του δύο μέρες πριν εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί περιμένουν απο τα εγκληματολογικά εργαστήρια απαντήσεις για το κινητό του, τα ρούχα και το αυτοκίνητό του, ενώ την ίδια ώρα έχει γίνει και εξέταση για πυρίτιδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share