Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Ηλίας Κασιδιάρης - Με χειροπέδες στο δημαρχείο της Αθήνας (video)

Με ειδική άδεια από τις φυλακές Δομοκού οδηγήθηκε στην οροκομωσία του ο πρώην βουλευτής

29 Δεκεμβρίου 2023 17:22
Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Ηλίας Κασιδιάρης - Με χειροπέδες στο δημαρχείο της Αθήνας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ειδική άδεια από τις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται μετά την καταδίκη του ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ο Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 29/12 στο δημαρχείο της Αθήνας για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος.

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με χειροπέδες στα χέρια, ο Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε νωρίς το πρωί στο δημαρχείο της Αθήνας. Μάλιστα, η εκπομπή T-Live εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα μέσα από την αίθουσα του Δημαρχείου, όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος.

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Με υγεία και προπαντός να διαφυλάξουμε την πίστη στις παραδοσιακές μας αξίες, την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια. Δεν ισχύει ότι θα καθαιρεθώ από τα καθήκοντά μου» ανέφερε στις δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.

Χάρης Δούκας: «Η ζωή στην Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει» - Οι πρώτες του δηλώσεις ως νέος δήμαρχος της πόλης (photos)

Το σύνθημα «Ο Δήμος Αθηναίων ξαναγυρίζει στις γειτονιές» απηύθυνε ο Χάρης Δούκας από την αγορά της Κυψέλης, κατά την τελετή ορκωμοσίας του, ως νέος δήμαρχος της πόλης.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, σημείωσε κατά την τελετή της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, ότι κύριος στόχος είναι η δημιουργία μίας «πράσινης, καθαρής και δημιουργικής πόλης».

Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Δούκα ως νέος δήμαρχος Αθηναίων

«Είμαστε εδώ για να διατρανώσουμε την πίστη μας ότι η ζωή στην Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Επιλέξαμε την αγορά της Κυψέλης για τον συμβολισμό ότι ο Δήμος ξαναγυρίζει στις γειτονιές. Εκεί που γράφεται καθημερινά η ιστορία των ανθρώπων», σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Χάρης Δούκας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Δούκα ως νέος δήμαρχος Αθηναίων

Στην τελετή ορκωμοσίας του Χάρη Δούκα έδωσαν το «παρών» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο πρώην δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, Κώστας Ζαχαριάδης, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης και η Λούκα Κατσέλη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Δούκα ως νέος δήμαρχος Αθηναίων

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share