Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

«Χιόνια παντού! Έρχεται η Θαμπή Πρωτοχρονιά»: Aνατροπή με τον καιρό, λάθоς οι προβλέψεıς, προεıδοποιεί ο Θοδωρής Κολυδάς

Τι αλλάζει τις επόμενες ώρες;

28 Δεκεμβρίου 2023 11:32
«Χιόνια παντού! Έρχεται η Θαμπή Πρωτοχρονιά»: Aνατροπή με τον καιρό, λάθоς οι προβλέψεıς, προεıδοποιεί ο Θοδωρής Κολυδάς
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Καιρός: Η εικόνα των καιρικών συνθηκών την Πρωτοχρονιά αναμένεται να είναι διαφορετική, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, κ. Θοδωρή Κολυδά.

Σημειώνει, επιπλέον, ότι από την Ιταλία αναμένεται να “έρθουν” εκτεταμένες βροχές, κυρίως μετά την Πρωτοχρονιά.

Όπως τονίζει ο ίδιος σε ανάρτησή του, «παρότι ακόμη υπάρχουν διαφορές μεταξύ των κυριοτέρων αριθμητικών μοντέλων για την Πρωτοχρονιά, όλα τα στοιχεία δείχνουν οτι θα έχουμε διαφορετικό σκηνικό του καιρού απ’ οτι τα Χριστούγεννα».

Δείτε ακόμα: Σάκης Αρναούτογλου: «Την Πρωτοχρονιά θα συμβεί κάτι...» - Με τι καιρό θα κάνουμε ποδαρικό το 2024 (Video)

«Χιόνια παντού! Έρχεται η Θαμπή Πρωτοχρονιά»: Aνατροπή με τον καιρό, λάθоς οι προβλέψεıς, προεıδοποιεί ο Θοδωρής Κολυδάς

Θοδωρής Κολυδάς: Πρόγνωση για την Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στη νότια νησιωτική χώρα. Από το βράδυ αραιές νεφώσεις στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Θοδωρής Κολυδάς: Πρόγνωση για την Παρασκευή

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος καιρός αλλά βαθμιαία από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Θοδωρής Κολυδάς: Πρόγνωση για το Σάββατο

Στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και από το απόγευμα στα νότια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share