Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά: Οικονομόπουλος, Βέρτης, Πάολα και Ρέμος στην ταφή του σπουδαίου τραγουδιστή - Οι επώνυμοι που είναι παρόντες στην Καβάλα (videos)

Πλούταρχος, Φοίβος, Πλιάτσικας, Δάντης και άλλα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής λένε το «ύστατο χαίρε»

27 Δεκεμβρίου 2023 14:00
Τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά: Οικονομόπουλος, Βέρτης, Πάολα και Ρέμος στην ταφή του σπουδαίου τραγουδιστή - Οι επώνυμοι που είναι παρόντες στην Καβάλα (videos)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφεται σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος δίνουν από το πρωί γνωστοί, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του καλλιτέχνη. Η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νίκος Βέρτης, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Φοίβος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Δάντης και άλλα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής βρίσκονται εκεί για τον Βασίλη Καρρά.

Δείτε επίσης: Είπε τα πράγματα με το όνομά τους ο Λιάγκας: «Ο καρκίνος τον έλιωσε! Είχε κάνει πολλές μεταστάσεις, δεν υπήρχε ελπίδα» - Οι αποκαλύψεις για τον Βασίλη Καρρά (video)

Η Πάολα, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά έφτασε συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη συνοδευόυμενη από τον πρώην συζύγο και πατέρα του παιδιού της Φώτη Ζογλοπίτη. Δίπλα της είναι και ο νυν σύντροφος της τραγουδίστριας. Στο Κοκκινοχώρι και ο Αντώνης Ρέμος που ήταν για χρόνια φίλος του Βασίλη Καρρά.

Στην Καβάλα έφτασε και ο Νίκος Οικονόπουλος που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει. «Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Βασίλη, θα τον τραγουδήσουμε και θα είμαστε οι άνθρωποι που θα μεταφέρουμε τα τραγούδια του στις επόμενες γενιές».

Μετά από λίγο στην εκκλησία του Κοκκινοχωρίου Καβάλας για να πει το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά έφτασε και ο Νίκος Βέρτης που μετά βίας μπορούσε να αρθρώσει λέξεις. «Δεν το έχω πολύ καλά γιατί είμαι πολύ συγκινημένος. Όπως ξέρετε και εγώ κατάγομαι από εδώ.

Με τον Βασίλη ήμασταν οικογένεια. Η οικογένειά του είναι και οικογένειά μου. Ο κόσμος που ήρθε στο τελευταίο αντίο του Βασίλη, τα λέει όλα. Είχαν ανάγκη όλοι να τον αποχαιρετήσουν. Αγαπήθηκε ως καλλιτέχνης και λατρεύτηκε ως άνθρωπος. Καλό του ταξίδι. Εμείς θα τον αγαπάμε και θα τον τιμούμε πάντα».

Επίσης ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Φοίβος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Δάντης και άλλα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής βρίσκονται εκεί για τον Βασίλη Καρρά.

Οι τραγουδιστές Σάκης Αρσενίου και Χρήστος Μενιδιάτης δίνουν επίσης το «παρών» στο τελευταίο αντίο προς τον μεγάλο καλλιτένχη.

Το ύστατο χαίρε λέει στον Βασίλη Καρρά και η ομάδα των Unboxholics που διατηρούν ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά κανάλια στο YouTube και συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά τόσο σε δικά τους βίντεο, όσο και σε βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share