Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αδίστακτος ληστής σε μίνι μάρκετ άρπαξε την υπάλληλο από τον λαιμό - Το βίντεο ντοκουμέντο της φρίκης

Στιγμές τρόμου έζησε μια νεαρή γυναίκα

26 Δεκεμβρίου 2023 13:37
Θεσσαλονίκη: Αδίστακτος ληστής σε μίνι μάρκετ άρπαξε την υπάλληλο από τον λαιμό - Το βίντεο ντοκουμέντο της φρίκης
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια νεαρή υπάλληλος σε μίνι μάρκετ της Θεσσαλονίκης καθώς ήρθε αντιμέτωπη με έναν αδίστακτο ληστή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, ο νεαρός ληστής, μπαίνει στο κατάστημα, πιάνει από το λαιμό την κοπέλα, την σέρνει μέχρι την ταμειακή μηχανή, μετά από προσπάθειες καταφέρνει και την ξεκλειδώνει. Αφαιρεί τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα.

Η υπάλληλος τού δίνει μια σακούλα και βάζει μέσα τα χαρτονομίσματα. Ο δράστης κρατώντας από το λαιμό την υπάλληλο, συνεχίζει να ψάχνει τα συρτάρια και όλα τα ράφια για χρήματα. Ξαφνικά μπαίνει ένας πελάτης, ο δράστης δεν πτοείται από την παρουσία του.

Ο πελάτης, αποσβολωμένος από την εικόνα, προφανώς φοβάται και δεν βοηθάει την κοπέλα, και μετά από λίγο βγαίνει από το κατάστημα. Η κοπέλα παλεύει με τον δράστη και προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του.

Ο κακοποιός αρπάζει την τσάντα της και το κινητό της. Η υπάλληλος προσπαθεί να τον αποτρέψει να τα κλέψει. Καταφέρνει να συγκρατήσει την τσάντα της όχι όμως και το κινητό της τηλέφωνο. Ο ληστής βγαίνει από το κατάστημα, και αφού συναντάει τον συνεργό του που φυλούσε τσίλιες εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής.

Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον «πιστολέρο» να πυροβολεί τρεις φορές και τον συνοδηγό να βγάζει τις πινακίδες του ΙΧ

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό των Αρχών για τον εντοπισμό του πιστολέρο που πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις ανθρώπους στο Γκάζι.

Την ίδια ώρα, στο φως έρχονται νέα βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΟPEN παρουσίασε το υλικό από κάμερες ασφαλείας όπου έχει καταγραφεί η στιγμή των πυροβολισμών.

Μάλιστα αφού ο 37χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τους Κρητικούς, ο 33χρονος συνεργός του οποίος έχει συλληφθεί βγάζει την πινακίδα του αυτοκινήτου που επέβαιναν, επιβιβάστηκαν στο όχημα και έπειτα τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια επιστρέφουν στο όχημά τους, ενώ ο συνοδηγός αφαιρεί την πινακίδα και την παίρνει μαζί του μέσα στο όχημα.

Γκάζι: «Νιώθω τυχερός που ζω» – O 28χρονος Κρητικός μιλάει για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς

Έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στις 22/12 στο Ηράκλειο ο Γιάννης Ο., ο μικρός αδερφός του νιόπαντρου Δημήτρη που νοσηλεύεται βαριά στο «Γεννηματάς» μετά το μακελειό από τους δύο άνδρες από την Αλβανία το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι όπου πυροβόλησαν την παρέα των Κρητικών.

Σύμφωνα με το Zarpanews, Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια, ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα και ο φίλος τους Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην γνάθο.

Ο Γιάννης Ο. μιλώντας στην Κρήτη TV αποκλειστικά ανέφερε: «Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά.

Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό.

Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share