Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονιστεί» - Οι δραματικές συνομιλίες στον ασύρματο μετά τη θανατηφόρα καταδίωξη στον Ασπρόπυργο (video)

«Να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο...»

19 Δεκεμβρίου 2023 07:50
«Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονιστεί» - Οι δραματικές συνομιλίες στον ασύρματο μετά τη θανατηφόρα καταδίωξη στον Ασπρόπυργο (video)
Από Εύη Κουρίδου

Συγκλονιστικοί είναι οι διάλογοι των αστυνομικών με το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, λίγο μετά τη θανατηφόρα καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, όπου έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος αστυνομικός.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1, ακούγονται οι δραματικές εκκλήσεις των ανδρών της ΕΛΑΣ, οι οποίοι καλούσαν σε βοήθεια τους συναδέλφους τους. Αφού πρώτα ενημερώνουν για το αιματηρό περιστατικό στη συνέχεια ζητούν απεγνωσμένα ασθενοφόρα όπως επίσης και κλείσιμο της Εθνικής Οδού, καθώς όπως ακούγονται να λένε «έχουμε συνάδελφο στο οδόστρωμα».

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών φαίνεται να έχουν διαπιστώσει ότι ο ένας από τους δύο συναδέλφους τους έχει αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, καθώς ακούγονται να λένε: «Πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο, να τον μεταφέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο».

Οι δραματικοί διάλογοι όπως μεταδόθηκαν στον ΑΝΤ1

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ένας συνάδελφος να διαβιβάσει ψύχραιμα για την κατάσταση των συναδέλφων και το σημείο το ακριβές.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Από … θέλουμε να έρθει το ασθενοφόρο από ρεύμα προς Αθήνα μετά την λίμνη Κουμουνδούρου, μετά την λίμνη Κουμουνδούρου πάνω στην στροφή.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ελήφθη έχουν ενημερωθεί, έχουν ενημερωθεί στην Αθηνών – Κορίνθου ορθόν;
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Ορθόν. Στην Αθηνών – Κορίνθου. Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονιστεί.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ελήφθη, ελήφθη. Ενημερώνουμε… ενημερώνουμε τώρα.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Παράκληση σύντομα ένας σταθμός (περιπολικό) στο ανερχόμενο με ρεύμα για Αθήνα στην Αθηνών στο ύψος που βρισκόμαστε. Παράκληση.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ένας σταθμός… Να το ενισχύσει. Πού είστε.. πού ακριβώς;
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Το ύψος του τροχαίου παράκληση στο ρεύμα για Αθήνα ένας σταθμός για να κόψει. Έχουμε τον συνάδελφο στο οδόστρωμα, παράκληση.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ένας σταθμός στη λίμνη Κουμουνδούρου να ενισχύσει, να κόψει την εθνική. Υπάρχει συνάδελφος στο οδόστρωμα.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Έχουμε φύγει από την δεύτερη καταδίωξη και πάμε εμείς για εκεί. Το ‘χουμε.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ελήφθη ελήφθη ρεύμα προς Αθήνα.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Κέντρο, ο ένας συνάδελφος είναι πίσω από το περιπολικό και… Παράκληση ασθενοφόρο όσο πιο γρήγορα…
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Έχουν ενημερωθεί.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο, να τον μεταφέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο, Κέντρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share