Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Φρίκη στα Βριλήσσια: Αυτός είναι ο κομμωτής που έβαλε κρυφές κάμερες για να καταγράφει πελάτισσες του σε ακατάλληλες στιγμές

Η αρρωστημένη δράση του 49χρονου αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο

12 Δεκεμβρίου 2023 19:14
Φρίκη στα Βριλήσσια: Αυτός είναι ο κομμωτής που έβαλε κρυφές κάμερες για να καταγράφει πελάτισσες του σε ακατάλληλες στιγμές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη στα Βριλήσσια: Στη φόρα βγήκαν τα στοιχεία του κομμωτή που έβαλε κρυφές κάμερες για να καταγράφει πελάτισσες του σε ακατάλληλες στιγμές.

Η αρρωστημένη δράση του 49χρονου με τα αρχικά Δ.Δ αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο 49χρονος συνελήφθη το Σάββατο μετά από καταγγελία και έρευνα της αστυνομίας. Την ίδια ώρα ξέσπασε σε κλάματα η εν διαστάσει σύζυγός του.

Τον κατήγγειλε και η σύζυγός του

Το σοκαριστικό είναι ότι την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα η σύζυγός και κατήγγειλε ότι πως ο άνδρας της είχε τοποθετήσει κρυφές και στι σπίτι τους και συγκεκριμένα στην τουαλέτα αλλά και στο δωμάτιο της 29χρονης κόρης της από προηγούμενο γάμο.

Ο 49χρονος εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες από το κομμωτήριο, από προσωπικές στιγμές και διάφορα ειδυλλιακά τοπία ενώ φαίνεται να έχει σχέση με τη μουσική.

Ωστόσο το κρυφό του πάθος όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είναι η πορνογραφία. «Είμαι εθισμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Ο 49χρονος κομμωτής

Σοκαρισμένη η 29χρονη

«Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση» είπε η του κόρη της γυναίκας του 49χρονου.

«Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του αυτή τη στιγμή και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» συμπλήρωσε.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», δήλωσε από την πλευρά της η μητέρα της και σύζυγος του 49χρονου.

Κοιτούσε συνέχεια το κινητό του

Η αρρωστημένη δράση του 49χρονου αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

Όπως τόνισε η υπάλληλος του κομμωτηρίου, τότε αντιλήφθηκαν τις κινήσεις του κομμωτή και ειδοποίησαν τις Αρχές.

«Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά η υπάλληλος του κομμωτηρίου.


«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί» συμπλήρωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share