Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Επεισόδια στου Ρέντη: Συγκλονίζει ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού - «Ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα…» (video)

«Πήγαιναν όλα καλά, ώσπου...»

9 Δεκεμβρίου 2023 21:26
Επεισόδια στου Ρέντη: Συγκλονίζει ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού - «Ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα…» (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

«Καλό παιδί, έφυγε από το Λύκειο πήγε έδωσε στη σχολή, πέρασε στη σχολή κατευθείαν, πήγε στα ΜΑΤ στην Αθήνα. Από την Αθήνα εκεί πέρα πήγαιναν όλα καλά, ώσπου ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα και τον χτύπησαν», δήλωσε στο MEGA ο παππούς του αστυνομικού που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Σημειώνεται πως το πρωί του Σαββάτου (9/12), εκδόθηκε και το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του άτυχου αστυνομικού. «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

«Η φωτοβολίδα έφτασε μέχρι το κόκκαλο»

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε τη μηριαία αρτηρία», δήλωσε χθες, Παρασκευή (08.12.23), ο συνάδλεφος του αστυνομικού στο Live News.

«Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη, η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Η αιμορραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από θραύσματα», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία και με κάρπα όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και 15 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, έως ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share