Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης Χρυσάνθης: «Ζούμε μία μεγάλη αγωνία- Την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι» - Η αποκάλυψη της μητέρας της

«Αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα...»

9 Δεκεμβρίου 2023 11:51
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης Χρυσάνθης: «Ζούμε μία μεγάλη αγωνία- Την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι» - Η αποκάλυψη της μητέρας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται το «θρίλερ» στην εξαφάνιση της 34χρονης Χρυσάνθης από τη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», αναφέροντας πως ζουν μεγάλη αγωνία, αγαπά την κόρη της και θέλει να γυρίσει σπίτι. Μάλιστα αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό θέμα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την σπαρακτική έκκληση της μητέρας του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου που αγνοείται.

Η γυναίκα έφυγε εντελώς απροειδοποίητα από το σπίτι όπου έμενε με την οικογένεια της ενώ η μητέρα της δήλωσε ότι παίρνει φαρμακευτική αγωγή λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπισε.

«Εμείς από την Παρασκευή που έγινε η εξαφάνιση, καθημερινά είμαστε στους δρόμους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των πολιτών, είμαστε στους δρόμους και κινούμαστε συνέχεια στα σημεία που μας λένε. Παρ’ όλα ταύτα, δεν μπορέσαμε να την εντοπίσουμε. Η Χρυσάνθη το τελευταίο διάστημα, δηλαδή περίπου ένα μήνα, αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα. Έκτοτε, άρχισε να είναι σε κάποια συναισθηματική πίεση, ψυχολογική, με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε αυτό το σημείο».

Σχετικά με το εάν μίλησε με άνθρωπο που την εκφόβιζε ή κάποιον από την εταιρία της, η μητέρα της είπε πως σε αυτό το διάστημα η κόρη της έκανε παράπονα και εκείνη της είπε πως θα πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή.

«Μου έλεγε ”όχι, όχι, εγώ το διαχειρίζομαι”. Οπότε έκανα πίσω. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου(σ.σ από την εταιρία). Ούτε νωρίτερα, ούτε τώρα έχει συμβεί. Κανείς. Μιλήσαμε με ένα προσωπάρχη και το παραδέχτηκε ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Παραδέχτηκε ότι όντως, υπήρξε κάποιο πρόβλημα, κάποιο θέμα. Ζούμε μία μεγάλη αγωνία. Να της πως ότι την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι. Όλοι την αγαπάμε και έχουμε αναστατωθεί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share