Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Το όνειρό μου είναι να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα «Καμία άλλη Ελένη»

«Στη δική μας περίπτωση μια βόλτα μετατράπηκε στην πιο φρικτή δολοφονία όλων των εποχών»

8 Δεκεμβρίου 2023 14:26
«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Το όνειρό μου είναι να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα «Καμία άλλη Ελένη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Ελένη Τοπαλούδη, αναφέροντας πως όνειρό της είναι να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα με όνομα «Καμία άλλη Ελένη».

Όπως εξήγησε η κ. Αρμουτίδου μιλώντας στον Alpha, με τα χρήματα της αποζημίωσης από τους δολοφόνους του παιδιού τους που ζητούν μέσω αγωγής αδικοπραξίας, θέλουν να δημιουργήσουν ένα ίδρυμα για τις κακοποιημένες γυναίκες: “Είναι όνειρό μου από την πρώτη στιγμή να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα, “Καμία άλλη Ελένη”.

Αλλά δυστυχώς, με όλες αυτές τις φρικτές δολοφονίες λέω τελικά πότε θα ξυπνήσουμε και δεν θα ακούμε τέτοια φρικαλέα πράγματα να γίνονται, να δολοφονούν με τόση ευκολία τις μάνες των παιδιών τους, τις συντρόφους, τις φίλες και στη δική μας περίπτωση, μια βόλτα μετατράπηκε στην πιο φρικτή δολοφονία όλων των εποχών».

Δείτε το βίντεο

Ελένη Τοπαλούδη: Πέντε χρόνια από την άγρια δολοφονία της – Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της

Πέντε χρόνια πέρασαν από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και η μητέρα της με ένα σπαρακτικό μήνυμα «ράγισε» καρδιές.

Η Ελένη Τοπαλούδη στις 28 Νοεμβρίου του 2018 βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άντρες, με το σώμα της να το βρίσκει κλιμάκιο του Λιμενικού του νησιού. Οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου πριν από λίγη ώρα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατο της κόρης της.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό. Σήμερα 28/11/2023 ,συμπληρώνονται 5 χρόνια ,από την άγρια δολοφονία σου. Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά. Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου ’δωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο.

Πώς μπορώ να τον σηκώσω; αυτόν τον Σταυρό του Μαρτυρίου; Δεν μπορώ κοριτσάκι μου όμορφο να τον αντέξω όλον αυτόν τον πόνο. Πονάει πολύ η φρικτή δολοφονία σου. Η κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Η απώλεια σου, μου έχει ξεσχισει τα σωθικά. Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι. Μου τα αρπαξανε όλα, ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου.

Τι είναι; όλο αυτό που περνάω Θεέ και Μάνα… ΠΑΝΑΓΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΊΊΙΙΙΙΙΙΊΙ???».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share