Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Αγωγή σε βάρος των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη κατέθεσε η οικογένειά της - Το ποσό της αποζημίωσης που διεκδικούν

Για «ψυχική οδύνη», δήλωσε ο δικηγόρος των συγγενών της φοιτήτριας

24 Νοεμβρίου 2023 14:28
Αγωγή σε βάρος των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη κατέθεσε η οικογένειά της - Το ποσό της αποζημίωσης που διεκδικούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγωγή σε βάρος των δολοφονών της Ελένης Τοπαλούδη κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής. Δείτε το ποσό της αποζημίωσης που διεκδικούν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, με την αγωγή, που στρέφεται και εναντίον της οικογένειας των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της φοιτήτριας, ζητείται χρηματική αποζημίωση ύψους 980.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή, ξέσπασε στον αέρα της Super Κατερίνας η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αμουρτίδου καθώς αναβίωσε στον Άρειο Πάγο η υπόθεση δολοφονίας της

Γονείς Ελένης Τοπαλούδη
Γονείς Ελένης Τοπαλούδη

Ο δικηγόρος, Ευάγγελος Γκιουγκής, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι η αποζημίωση ζητείται για τη ψυχική οδύνη των συγγενών της φοιτήτριας.

«Πολλές φορές αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι, αρνούμαι να λουστώ»: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Όλο το πανελλήνιο είχε συγκλονίσει η υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που έχασε τόσο άδικα και τόσο νωρίς την ζωή της. Πέντε χρόνια από τη μοιραία νύχτα της 28ης Νοεμβρίου 2018, οι γονείς της της 21χρονης -τότε- φοιτήτριας Μεσογειακών Σπουδών στη Ροδό, εξακολουθούν να ζουν το δικό τους μαρτύριο. Η μητέρα της ραγίζει καρδιές, καθώς όπως λέει πολλές φορές αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι, ακόμα και να λουστεί.

Ο χρόνος για εκείνους έχει σταματήσει σε εκείνη την τραγική στιγμή που έμαθαν ότι οι κόρη τους δεν υπάρχει πια. Ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου ανοίγουν την καρδιά τους στο περιοδικό ΟΚ!. Παράλληλα, οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, «ράγισαν καρδιές» αποκαλύπτοντας πως η γιαγιά της έδωσε τα λεφτά που κρατούσε για το γάμο της στο γραφείο κηδειών.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε όλο αυτό που ζούμε»

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη προχώρησαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη. Πιο συγκεκριμένα, ερωτήθηκαν:

Πριν γίνει το κακό, είχατε τη ζωή σας, τη σειρά σας, στόχους και όνειρα. Τώρα πώς είναι η καθημερινότητά σας;

γονείς Ελένης Τοπαλούδη

Κούλα: Είναι πολύ δύσκολη. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε όλο αυτό που ζούμε. Δεν υπάρχει διάθεση. Εγώ πολλές φορές αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν θέλω να κάνω δουλειά, να μαγειρέψω, να κάνω τα αυτονόητα. Υπάρχει άρνηση για τη ζωή, αδιαφορία. Με ένα απλανές βλέμμα βυθισμένη στον δικό μου κόσμο. Συνεχώς ζω με την Ελένη μαζί και πονάει η καρδιά μου. Δεν είμαι πια η ζωντανή Κούλα που ήταν ενεργός πολίτης στη μικρή πόλη που ζούμε. Τώρα πλήρης αδιαφορία. Τον πρώτο καιρό αρνιόμουν να πάω και να λουστώ.

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Ζούμε για να ζούμε»

Γιάννης: Ούτε στους γιατρούς για τον ετήσιο έλεγχο δεν θέλαμε να πάμε. Πήγαμε μετά από δυο-τρία χρόνια. Δεν μπορούμε καν να εργαστούμε. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τη διάθεση του εκπαιδευτικού. Πώς να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά; Ζούμε για να ζούμε. Πλέον όλα είναι με το «πρέπει». Αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε τα καθημερινά πράγματα. Όλα τα κάναμε πριν με κέφι και χαμόγελο. Τώρα όχι πια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share