Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

«Σας βλέπω και θα σας σκ@τώσω» - Τραγικό περιστατικό bullying σε μαθητές δημοτικού στον Πύργο

Aγνωστο μέχρι στιγμής άτομο προσεγγίζει και απειλεί τα υπόλοιπα παιδιά με μηνύματα που στέλνει μέσω social media

4 Δεκεμβρίου 2023 17:36
«Σας βλέπω και θα σας σκ@τώσω» - Τραγικό περιστατικό bullying σε μαθητές δημοτικού στον Πύργο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό περιστατικό bullying βιώνουν μαθητές και κυρίως μαθήτριες δημοτικού σχολείου στον Πύργο πιθανότατα από συνομήλικο συμμαθητή τους. Παράλληλα, δείτε εδώ ένα βίντεο ντροπή με 15χρονη να δέρνει 13χρονο και μαθητές να γελούν.

Το άγνωστο, μέχρι στιγμής, άτομο προσεγγίζει και απειλεί τα υπόλοιπα παιδιά, με μηνύματα που στέλνει μέσω social media. Οι απειλές έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά τα μηνύματα που έστειλε το περασμένο Σάββατο φαίνεται που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και έκαναν τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες να φοβούνται και τους γονείς τους να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Σημειώνεται πως το θέμα έχει αναφερθεί στη διεύθυνση του σχολείου και έχουν ενημερωθεί όλοι οι γονείς της συγκεκριμένης τάξης, ώστε να μιλήσουν με τα παιδιά τους για να εντοπιστεί ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα μηνύματα.

«Σας βλέπω και θα σας σκ@τώσω»

Πέρα από τα μηνύματα των προηγούμενων ημερών, η κατάσταση με τις βρισιές, τις απειλές και τον εκφοβισμό, κορυφώθηκε, όταν κάποια από τις μαθήτριες του συγκεκριμένου σχολείου, λόγω της εορτής της, κάλεσε συμμαθητές και συμμαθήτριες στο σινεμά και για μια βόλτα αργότερα.

Τραγικό περιστατικό bullying σε μαθητές δημοτικού στον Πύργο

Το γεγονός ότι ο αποστολέας τους γνώριζε που ήταν ακριβώς τα υπόλοιπα παιδιά, προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία. Όταν δε, τους δήλωσε μέσω των μηνυμάτων ότι είναι μαθητής από το ίδιο τμήμα της τάξης, τότε τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Ιδιαίτερα όταν ο θύτης, έστειλε το μήνυμα «χαχαχα σας βλέπω και θα σας σκοτώσω όταν βγείτε», ενώ οι παρέα των μαθητών και μαθητριών ήταν στο σινεμά.

Ήδη στην πόλη καταγράφονται πολλά περιστατικά bullying ακόμα και με ξυλοδαρμούς στις ηλικίες των μαθητών του γυμνασίου, αλλά τα αρνητικά παραδείγματα φαίνεται πως μπαίνουν και έχουν απήχηση, πλέον και στα δημοτικά σχολεία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share