Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Αδιανόητο περιστατικό bullying στην Κρήτη: Βίντεο ντροπής με 15χρονη να δέρνει 13χρονο και μαθητές να γελούν

Συμμαθητής πίσω από την κάμερα ζητάει να συνεχίσει

23 Σεπτεμβρίου 2023 09:43
Αδιανόητο περιστατικό bullying στην Κρήτη: Βίντεο ντροπής με 15χρονη να δέρνει 13χρονο και μαθητές να γελούν
Από Εύη Κουρίδου

Στη δημοσιότητα βγήκε βίντεο που προκαλεί οργή, στο οποίο μαθητές κάνουν bullying σε συμμαθητή τους ενώ μία εξ αυτών του επιτίθεται σωματικά. Συγχρόνως, Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο με την άγρια επίθεση σε 13χρονο από συμμαθητές του σε σχολείο του Ρεθύμνου - Φώναζαν «σκοτώστε τον»

Ειδικότερα, στο βίντεο που προβάλλει το Mega, φαίνεται μια 15χρονη να χτυπά 13χρονο τη στιγμή που δύο ανήλικοι βιντεοσκοπούν το περιστατικό. Σαν να μην φτάνει αυτό, οι μαθητές εμφανίζονται να ενθαρρύνουν την 15χρονη.

Για την υπόθεση, έχουν καταθέσει μήνυση οι γονείς του 13χρονου προς την οικογένεια της 15χρονης, ενώ έδωσαν κατάθεση και σε αστυνομικούς.

Η 15χρονη σφίγγει από τον λαιμό τον 13χρονο ενώ τον βαράει στο κεφάλι. Τα άλλα δύο άτομα που τραβούν βίντεο, γελούν με το περιστατικό, ενώ το ένα ζητάει να συνεχιστεί.

Σοβαρό περιστατικό μπούλινγκ σε σχολείο του Καματερού: Χτυπούσε άγρια 15χρονο και οι συμμαθητές του τραβούσαν βίντεο

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό σχολικού εκφοβισμού. Ένας 15χρονος μαθητής στο Καματερό δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από συμμαθητή του, με τους μαθητές που βρίσκονταν στο σημείο, να βιντεοσκοπούν με το κινητό τους.

Όλα άρχισαν να γίνονται γνωστά όταν το επίμαχο βίντεο έφτασε στα χέρια της μητέρας του 15χρονου μαθητή. Όπως ανέφερε η ίδια, το παιδί μαζί με τους φίλους του είχαν πάει σε ένα σχολικό συγκρότημα να παίξουν. Κάποια στιγμή, ένα άτομο από άλλη παρέα, επιτέθηκε στον 15χρονο κι ενώ τον χτυπούσε, ένας άλλος βιντεοσκοπούσε.

Η μητέρα του 15χρονου, φέρεται να πήγε στην Αστυνομία και όπως κατήγγειλε της είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε μήνυση, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις Αρχές, ενώ σύμφωνα με τη μητέρα, ο έφηβος είχε δεχθεί σχολικό εκφοβισμό και παλαιότερα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share