Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο λιμάνι της Πάτρας: Το «Hellenic Spirit» συγκρούστηκε με δύο πλοία - Ταλαιπωρία εν μέσω κακοκαιρίας για 128 επιβάτες

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ανγκόνα

25 Νοεμβρίου 2023 22:46
Συναγερμός στο λιμάνι της Πάτρας: Το «Hellenic Spirit» συγκρούστηκε με δύο πλοία - Ταλαιπωρία εν μέσω κακοκαιρίας για 128 επιβάτες
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αναστάτωση προκάλεσε στους 128 επιβάτες του πλοίου «Hellenic Spirit» η σύγκρουση που σημειώθηκε στο λιμάνι της Πάτρας κατά την διαδικασία του κατάπλου.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν λιμενικές αρχές της Πάτρας το περιστατικό δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Ωστόσο το «Hellenic Spirit» συγκρούστηκε σε προσδεδεμένο δεξαμενόπλοιο και επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο στο λιμάνι της Πάτρας χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Δείτε επίσης: «Με χτυπούσαν στο κεφάλι και το σώμα» - Μαύρος από το ξύλο ο οδηγός που τον έδειραν επιβάτες στη Θεσσαλονίκη (photo-video)

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ανγκόνα προς Ηγουμενίτσα και Πάτρα με 128 επιβάτες, 58 φορτηγά, 39 ΙΧ και 12 τρέιλερ. Το Hellenic Spirit αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα και να αποπλεύσει το πρωί της Κυριακής για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

Σπάνιο θέαμα στους ελληνικούς δρόμους: Βίντεο με το αεροπλάνο που «προσγειώθηκε» στην Αττική Οδό να τη διασχίζει σε... κομμάτια!

Με ένα απρόσμενο θέαμα ήρθαν, χθες Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, αντιμέτωποι οι οδηγοί στην Αττική Οδό καθώς η άτρακτος, οι κινητήρες και τα φτερά του αεροπλάνου μεταφέρθηκαν με νταλίκες παρουσία οχημάτων της Αττικής Οδού για την αποτροπή ατυχήματος.

Πρόκειται για ένα αεροσκάφος, το οποίο έγινε δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, για τη διεξαγωγή ασκήσεων και στα πλάνα που ακολουθούν, καταγράφεται η μεταφορά του προς τις εγκαταστάσεις της ΕΚΑΜ στο Μαρκόπουλο.

Από τη μεταφορά του συγκεκριμένου αεροπλάνου δημιουργήθηκαν μικρές καθυστερήσεις στους δρόμους απ’ όπου πέρασε η αυτοκινητοπομπή. Είναι ένα θέαμα που δεν το συναντά κανείς καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους και σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα των οδηγών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share