Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Δυστύχημα στην Βάρκιζα: «Δεν γνωρίζει ότι τα άλλα δύο κορίτσια είναι νεκρά» - Συγκλονίζει η μητέρα της 19χρονης οδηγού που νοσηλευέται στο νοσοκομείο (video)

«Μία μάνα να της πεθάνει το παιδί της είναι...»

24 Νοεμβρίου 2023 18:15
Δυστύχημα στην Βάρκιζα: «Δεν γνωρίζει ότι τα άλλα δύο κορίτσια είναι νεκρά» - Συγκλονίζει η μητέρα της 19χρονης οδηγού που νοσηλευέται στο νοσοκομείο (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του 18χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή της σε θανατηφόρο τροχαίο στη Βάρκιζα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο πατέρας της Στελίνας, της 18χρονης κοπέλας που ανασύρθηκε νεκρή από το θανατηφόρο τροχαίο μίλησε στο MEGA για τη μοναχοκόρη του.

«Μια μάνα να της πεθάνει το παιδί»

«Με ταλαιπωρία το μεγαλώσαμε, ήταν ωραίο κοριτσάκι, ένα πλάσμα δηλαδή φοβερό. Ήθελε να σπουδάσει, είχε μπει στη σχολή και δούλευε κιόλας. (Η μάνα είναι) χάλια, το καταλαβαίνεις. Μια μάνα να της πεθάνει το παιδί», είπε συγκλονισμένος ο πατέρας.

Η Στελίνα μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά της και βγήκε βόλτα με τους φίλους της και τη 19χρονη ξαδέρφη της, η οποία ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου.

«Η ξαδέρφη της είχε το δίπλωμα, ένα χρόνο και. (Η Στελλίνα) ήταν 18 μισό, σπούδαζε, δούλευε. Επιστρέφανε σπίτι, δύο και τέταρτο μάλλον».

Η 19χρονη η οποία νοσηλεύεται χτυπημένη δεν γνωρίζει ακόμα ότι τα δύο κορίτσια έχασαν τη ζωή τους. Η μητέρα της οδηγού λέει στο MEGA, «Δεν θυμάται τίποτα. Μόνο… ζητάει τα κορίτσια. Της λέμε ότι είναι σε άλλο νοσοκομείο. Είναι καλά, αλλά έχουν κάποια προβλήματα».

Τροχαίο στη Βάρκιζα: «Η οδηγός είχε ένα χρόνο το δίπλωμα. Το παιδί έφυγε από την δουλειά και θα έβγαιναν με την ξαδέρφη της» - Ραγίζει καρδιές ο χαροκαμένος πατέρας της 18χρονης

Ραγίζει καρδιές ο χαροκαμένος πατέρας της 18χρονης κοπέλας που έχασε την ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα της Βάρκιζας. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με την εξαδέλφη της συγκρούστηκε μετωπικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου. Εν τω μεταξύ, σοκάρουν πλάνα από το σημείο όπου σκοτώθηκαν τα δυο κορίτσια.

«Η οδηγός είχε ένα χρόνο το δίπλωμα. Το παιδί έφυγε από την δουλειά και θα έβγαιναν με την ξαδέρφη της»

Ο χαροκαμένος πατέρας ραγίζει καρδιές, καθώς μας μιλάει για την αδικοχαμένη κόρη του, και χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αναφέρει μιλώντας στο newsit.gr: «Δεν ξέρουμε τίποτα. Το παιδί μου έφυγε από την δουλειά του και θα έβγαιναν έξω με την ξαδέρφη της. Δεν οδηγούσε η κόρη μου. Η οδηγός είχε ένα χρόνο το δίπλωμα. Γυρνούσαν στο σπίτι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share