Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Τροχαίο δυστύχημα στη Βάρκιζα: Αυτή είναι η αδικοχαμένη 18χρονη που "εσβησε" στην άσφαλτο! «Όλοι είμαστε πολύ άσχημα» - Ξέσπασε σε λυγμούς η θεία της

«Ο Θεός να φυλάει τα παιδιά του κόσμου. Μου τα είπε η αδερφή μου και ο γαμπρός μου. Είναι χάλια και οι δυο τους. Τα ξέραμε όλα τα παιδιά»

24 Νοεμβρίου 2023 11:16
Τροχαίο δυστύχημα στη Βάρκιζα: Αυτή είναι η αδικοχαμένη 18χρονη που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο νεαρές κοπέλας έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στη Βάρκιζα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου.

Ξεσπώντας σε λυγμούς, η θεία της 18χρονης αναφέρει ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας είναι κλεισμένοι στο σπίτι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όλοι οι οικείοι της οικογένειας συμπαρίστανται στα μέλη της, των οποίων την πόρτα χτύπησε τόσο ξαφνικά ο θάνατος και τους βύθισε σε βαρύ πένθος. Τα μέλη της οικογένειας αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Όλοι είμαστε πολύ άσχημα» - Ξέσπασε σε λυγμούς η θεία της

«Δεν οδηγούσε η ανιψιά μου. Εγώ τώρα μόλις ήρθα από τον Αστακό που δούλευα και μου τα είπε η αδερφή μου και ο γαμπρός μου. Είναι χάλια και οι δυο τους. Τα ξέραμε όλα τα παιδιά που ήταν στο αυτοκίνητο», συμπλήρωσε η θεία του κοριτσιού.

Αυτή είναι η αδικοχαμένη 18χρονη που 'εσβησε' στο τροχαίο της Βάρκιζας

Η 19χρονη εξαδέλφη της αδικοχαμένης κοπέλας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, με τη θεία της 18χρονης να συμπληρώνει: «Όλοι είμαστε πολύ άσχημα. Ο Θεός να φυλάει όλα τα παιδιά του κόσμου».

Βάρκιζα: Σε ακτίνα 80 μέτρων τα συντρίμμια από το φονικό τροχαίο! Μόλις 18 ετών η μία από τις δύο γυναίκες που σκοτώθηκαν - Πώς έγινε το σφοδρό δυστύχημα (Video)

Δύο νεκρές και πέντε τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στα Λιμανάκια, στη Βάρκιζα, τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/11). Η πλαγιομετωπική σύγκρουση των δύο ΙΧ ήταν τόσο σφοδρή που τα συντρίμμια εκτείνονται σε ακτίνα 80 μέτρων, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, από την τρομακτική σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες, μία 18χρονη και ακόμα μία, αγνώστων στοιχείων προς το παρόν. Επίσης, τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων, ένας 24χρονος και μία 19χρονη καθώς και ακόμα δύο επιβαίνοντες, ένας 24χρονος και ένας αγνώστων στοιχείων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν μετωπικά. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με εννέα πυροσβέστες και τρία οχήματα, που προχώρησε στον απεγκλωβισμό των δύο νεκρών γυναικών και ακόμα τριών τραυματισμένων επιβατών.

Πώς έγινε το σφοδρό τροχαίο στη Βάρκιζα

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1:00, στο ένα χιλιόμετρο από τη λίμνη Βουλιαγμένης και στα 600 μέτρα από τη Βάρκιζα. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά όταν αυτό που κινούνταν προς Βάρκιζα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Αποτέλεσμα ήταν να ανασυρθούν δύο γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους, των οποίων ο θάνατος έγινε λίγο αργότερα γνωστός, και να τραυματιστούν άλλα πέντε άτομα. Στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν συνολικά επτά άτομα - πέντε στο ένα, δύο στο άλλο. Οι δύο γυναίκες που ανασύρθηκαν νεκρές επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Όλοι μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share