Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Υγρή πληγή» από τη Χριστίνα Σούζη - «Τριήμερη εισβολή κακοκαιρίας με φαινόμενα...»

Προσοχή τις επόμενες ώρες!

21 Νοεμβρίου 2023 14:33
«Υγρή πληγή» από τη Χριστίνα Σούζη - «Τριήμερη εισβολή κακοκαιρίας με φαινόμενα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Επέλαση κακοκαιρίας και αυτή την εβδομάδα φέρνουν τα προγνωστικά μοντέλα στη χώρα μας, με βροχές, καταιγίδες, αλλά και ισχυρούς νοτιάδες, σύμφωνα με τη Χριστίνα Σούζη.

Η έμπειρη μετεωρολόγος μίλησε για τις καλές συνθήκες που θα επικρατήσουν μέχρι αύριο το πρωί (22/11) στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διπλή κακοκαιρία που πλησιάζει και θα κάτσει για ένα τριήμερο στην Ελλάδα, όπως άλλωστε έχει προειδοποιήσει και η ΕΜΥ με το έκτακτο δελτίο της.

Αναλυτικότερα:

Ανακοίνωση Θοδωρή Κολυδά για έκτακτο δελτίο καιρού - «Μπροστά σε δύο διαδοχικές κακοκαιρίες»

Μπροστά σε δύο διαδοχικές κακοκαιρίες που θα χτυπήσουν σε λίγα 24ωρα την Ελλάδα προειδοποίησε με ανάρτησή του στο X ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς.

Όπως έγραψε πριν από λίγο χαρακτηριστικά:

«Δύο διαταραχές θα επηρεάσουν τη χώρα μας αυτή την εβδομάδα . Η πρώτη την Τετάρτη και η δεύτερη το Σαββατοκύριακο. Το μεσημέρι θα εκδοθεί προειδοποίηση για το πρώτο σύστημα που θα επηρεάσει την Τετάρτη κυρίως τα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.»

Στο ίδιο κλίμα και η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου ο οποίος ανέλυσε τα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες μέρες:

  • Την Τετάρτη θα έχουμε σε όλη την χώρα θα έχουμε συννεφιά παντού με πολλές βροχές και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα, όπως και στα ΒΔ της χώρας.
  • Την Πέμπτη επίσης άσταστος καιρός με τοπικές βροχές, ενώ την Παρασκευή το ίδιο σκηνικό με περισσότερα φαινόμενα στα ανατολικά νησιωτικά.
  • Το Σάββατο νέο κύμα κακοκαιρίας θα φτάσει στην χώρα μας με βροχές στα δυτικά, τα ΝΔ και κάποιες χιονοπτώσεις στη Β.Ελλάδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share