Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αργυρούπολη: Εμπρησμός σε δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική

16 Νοεμβρίου 2023 07:39
Αργυρούπολη: Εμπρησμός σε δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα
Από Βασίλης Σακουλέβας

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου, για πυρκαγιά σε δύο σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα στην οδό Φειδίου στην Αργυρούπολη.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά στα αυτοκίνητα πριν οι φλόγες επεκταθούν στα παρακείμενα ΙΧ και διαμερίσματα. Όπως φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό.

Αργυρούπολη: Εμπρησμός σε δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα

Κιβωτός του Κόσμου: Αυτή είναι η επιστολή που «αθωώνει» τον πατέρα Αντώνιο - Τα 3 στοιχεία που… δείχνουν ότι είναι πλαστή (video)

Στη δημοσιότητα δόθηκε η επιστολή που φέρεται να έστειλε στις αρχές η μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε πρώτος τον πατέρα Αντώνιο της «Κιβωτού του Κόσμου», στην οποία αναφέρονταν ότι οι κατηγορίες ήταν ψεύτικες.

Η επιστολή προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» που μίλησε και η μητέρα του 19χρονου, η οποία τόνισε ότι ποτέ δεν έγραψε το συγκεκριμένο κείμενο. «Ουδέποτε πήραμε πίσω τις καταγγελίες», είπε και ανέφερε ότι «είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα».

«Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει (σ.σ η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε πως πρόκειται για «αηδίες και ξεράσματα, τεχνάσματα του πατέρα… Που τελευταία στιγμή προσπαθεί να ανακατέψει την άμμο, να βρωμίσουν τα νερά. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αυτό που είναι να γίνει θα γίνει. Η Εισαγγελέας δεν είναι τυχαίο που το όρισε δικάσιμο οπότε δεν με απασχολεί τίποτα από ότι λένε και κάνουν».

Δείτε επίσης: «Έπεσα σε παγίδα του γ***** διότι μου έταξε ότι θα πάρω λεφτά! Mου έχει φερθεί σαν πατέρας μου» - H στιγμή που ο 15χρονος ζητά συγγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο (Video)

Τα τρία στοιχεία

Στην εκπομπή του Mega εμφανίστηκε και ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της μητέρας του 19χρονου, υποστηρίζοντας ότι τρία στοιχεία δείχνουν πως η επιστολή είναι πλαστή.

Συγκεκριμένα, η επιστολή είναι χειρόγραφη, όμως δεν έχει τον γραφικό χαρακτήρα της μητέρας, ενώ ο αριθμός ταυτότητας που αναγράφει, δεν είναι εκείνος της γυναίκας, όπως και η υπογραφή που τεκμηριώνει το έγγραφο.

«Η μητέρα δεν έχει πάει ποτέ στο ΚΕΠ να υπογράψει. Ο αριθμός της ταυτότητας δεν είναι ο ίδιος ούτε η υπογραφή», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Θεοδωρόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share