Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε βρέφος που γεννήθηκε πρόωρα - Δίνει μάχη το δίδυμο αδελφάκι του

Η μητέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά επιπλοκές στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

13 Νοεμβρίου 2023 11:47
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε βρέφος που γεννήθηκε πρόωρα - Δίνει μάχη το δίδυμο αδελφάκι του
Από Εύη Κουρίδου

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκαν τα Τρίκαλα μετά την είδηση του θανάτου ενός βρέφους που γεννήθηκε πρόωρα ενώ το δίδυμο αδελφάκι του δίνει μάχη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, μία 32χρονη, που διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με τη συνοδεία του γυναικολόγου της, μετά από επιπλοκή που παρουσίασε.

Δείτε επίσης: Βόλος: Οργή για τον οδηγό της μηχανής που σκότωσε το βρέφος - «Το άτυπο αλκοτέστ έδειξε 0,85, ανεπίτρεπτο να οδηγεί έτσι» (video)

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο πως πρέπει να προχωρήσουν σε καισαρική. Κάτι που έγινε και αμέσως στήθηκε γέφυρα ζωής από γιατρούς, μαίες, ΕΚΑΒ και Αστυνομία προκειμένου τα βρέφη να διακομιστούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Διασωληνώθηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα, αλλά δυστυχώς, το ένα μωράκι κατέληξε λόγω της προωρότητάς του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του δεύτερου μωρού αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

Πέθανε βρέφος στα Τρίκαλα που γεννήθηκε πρόωρα

«Βιάστηκε να ταξιδέψει στην αιωνιότητα...» - Θρήνος για τον χαμό του 34χρονου Δημήτρη Βασιλάκη (photo)

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η τοπική κοινωνία του Μεσοχωρίου εξαιτίας του θανάτου του Δημήτρη Βασιλάκη. Ο 34χρονος Δημήτρης άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο νοσοκομείο έπειτα από σκληρή μάχη για τη ζωή του.

Ο Δημήτρης ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, που όσοι τον γνώριζαν μόνο καλά λόγια είχαν να πουν ενώ το χαμόγελό του αφόπλιζε τους πάντες. Η κηδεία του αναμένεται να γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. Επίσης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, μετά από σύντομη, σκληρή αλλά άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Βιάστηκε να ταξιδέψει στην αιωνιότητα...»

Με αφορμή τον θάνατό του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωρίου ανάρτησε το εξής:

«Με απέραντη θλίψη αποχαιρετούμε το συγχωριανό μας Δημήτρη Βασιλάκη.

Το Δημήτρη που βιάστηκε να ταξιδέψει στην αιωνιότητα.

Βουβός ο πόνος. Φτωχά τα λόγια.

Κρίμα κι άδικο!

Συλλυπητήρια θερμά σε όλη την οικογένεια.

Ευχόμαστε ο Θεός να δίνει κουράγιο και δύναμη.

Καλό παράδεισο στη γειτονιά των Αγγέλων χωριανάκι»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share