Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Θάνατος Σπύρου Φωκά: Ραγίζει καρδιές σε νέα της ανάρτηση η σύζυγός του - «Αετέ μου τώρα πετά ψηλά…»

Τα σπαρακτικά της λόγια για τον χαμό του αγαπημένου της

10 Νοεμβρίου 2023 21:32
Θάνατος Σπύρου Φωκά: Ραγίζει καρδιές σε νέα της ανάρτηση η σύζυγός του - «Αετέ μου τώρα πετά ψηλά…»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς έφυγε σήμερα από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην καλλιτεχνική οικογένεια. Ωστόσο, η πλούσια καριέρα του τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη όπως και η προσωπικότητά του, η έμφυτη ευγένεια αλλά και η αξιοπρεπή του στάση απέναντι στις δυσκολίες της ζωής και τη διαχείριση της υγείας του.

Δείτε επίσης: «Πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων»: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ στον Σπύρο Φωκά

Ο Σπύρος Φωκάς έφυγε σε ηλικία 86 ετών

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός αντιμετώπιζε μια σειρά από προβλήματα υγείας, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία δίνοντας την προσωπική του μάχη δίπλα στη σύζυγό του Λίλιαν η οποία στάθηκε βράχος δίπλα του έως το τέλος.

Για όσους δεν το θυμούνται τα προβλήματα υγείας του Σπύρου Φωκά είχαν αρχίσει πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Έκτοτε τα πολλαπλά προβλήματα, κυρίως με την καρδιά αλλά και το αναπνευστικό του σύστημα, καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι πέρσι, τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

«Αετέ μου τώρα πετά ψηλά»

Η Λίλιαν Φωκά λίγες ώρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού και συντρόφου της ανέβασε μια φωτογραφία από όταν ήταν νέος ο σύζυγός της και έγραψε: «Αετέ μου τώρα πετά ψηλά». Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2013 με πολιτικό γάμο (ο ηθοποιός είχε άλλους 3 γάμους στο ενεργητικό του) και η ίδια αν και ήταν πιο εξωστρεφής και είχε μιλήσει για τις οικονομικές δυσκολίες και τις συμφορές τους ήταν εξίσου υπερήφανη αποδεικνύοντας έμπρακτα πως τα αγαπημένα ζευγάρια είναι μαζί στις χαρές αλλά και στις λύπες.

Αετε μου τώρα πετά ψηλα

Posted by Λιλιαν Φωκα on Friday, November 10, 2023
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share