Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αυτοκτονία εφοπλιστή στη Βούλα: «Συγχώρεσέ με γι' αυτό που θα κάνω» - Το μήνυμα που άφησε στη γυναίκα του ο 63χρονος πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Το sms που άφησε ο 63χρονος στην πρώην γυναίκα του

2 Νοεμβρίου 2023 19:51
Αυτοκτονία εφοπλιστή στη Βούλα: «Συγχώρεσέ με γι' αυτό που θα κάνω» -  Το μήνυμα που άφησε στη γυναίκα του ο 63χρονος πριν βάλει τέλος στη ζωή του
EUROKINISSI
Από Δέσποινα Τσίρου

Αυτοκτονία εφοπλιστή στη Βούλα: «Συγχώρεσέ με γι' αυτό που θα κάνω». Αυτό είναι το μήνυμα που φέρεται να άφησε στη γυναίκα του ο 63χρονος πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Από το sms που άφησε ο 63χρονος στην πρώην γυναίκα του προκύπτει ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς ο εφοπλιστής, μεταξύ άλλων, φέρεται να έγραψε «συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω». Παράλληλα, πριν λίγες μέρες στην Αίγινα αυτοκτόνησε 14χρονος μαθητής.

Ο 63χρονος εφοπλιστής, τον οποίον εντόπισε νεκρό ο φρουρός του σήμερα το απόγευμα, άφησε μήνυμα στη γυναίκα του, της έγραψε ακόμη να τον ξεχάσει επειδή δεν έχει να της προσφέρει τίποτα.

«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω» έγραψε χαρακτηριστικά ο 63χρονος εφοπλιστής στη σύζυγό του, πριν αυτοκτονήσει με όπλο.

Η οικογένεια του 63χρονου, με ρίζες από τη Συρία, πήγε στη Γαλλία και μετά στον Λίβανο και αργότερα, στα τέλη της δεκαετίας του 80 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

αστυνομία βράδυ
EUROKINISSI

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος ήταν γόνος οικογένειας εφοπλιστών, ενώ ο πεθερός του είναι μεγάλος επιχειρηματίας στη Συρία.

ο θρίλερ ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του εφοπλιστή ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βούλα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Ο 63χρονος βρέθηκε από φρουρό του νεκρός στο υπόγειο της μονοκατοικίας του.

Οι αρχικές αναφορές ήθελαν τον άνδρα να περιεγράζεται την καραμπίνα του και κατά λάθος να αυτοπυροβολείται.

Έως αργά το απόγευμα, πάντως, μέχρι να αποσαφηνιστεί ότι επρόκειτο για αυτοχειρία, οι πληροφορίες δεν ήταν σαφείς όσον αφορά στην προέλευση των πυροβολισμών.

Στην περιοχή έσπευσαν οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ για να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share