Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Βούλα: 63χρονος εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός σπίτι του

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος με την καραμπίνα του

2 Νοεμβρίου 2023 18:08
Συναγερμός στη Βούλα: 63χρονος εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός σπίτι του
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ, καθώς Ελληνοσύριος εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός σε υπόγειο μονοκατοικίας στην οδό Βασιλέως Γεωργίου στη Βούλα.

Ο εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος με την καραμπίνα του. Ταυτόχρονα, Τροχαίο με λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: «Περίμενε στο φανάρι και σκοτώθηκε» - Σπαρακτικό αντίο στη νεαρή μητέρα

Στο σημείο σπεύδουν άνδρες της ασφάλειας, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη διενέργεια αυτοψίας, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 63χρονου.

Περιπολικό
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρός διοικητής της Χαμάς που είχε οργανώσει τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου - Χτυπήθηκαν 300 στόχοι από τις ισραηλινές δυνάμεις

Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν πως σκότωσαν «πολλούς τρομοκράτες της Χαμάς» κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκτεταμένων επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι IDF και ISA ανακοίνωσαν επίσης ότι σκότωσαν τον Διοικητή του τάγματος Beit Lahia της Βόρειας Ταξιαρχίας της Χαμάς, Νασίμ Αμπού Ατζίνα (φωτό), που είχε οργανώσει μέρος της πρώτης επίθεσης στο Ισραήλ, ενώ χτύπησαν περίπου 300 στόχους της Χαμάς.

«Η εξόντωσή του βλάπτει σημαντικά τις προσπάθειες της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς να διαταράξει τις χερσαίες δραστηριότητες του Ισραηλινού Στρατού» τονίζεται στην κοινή ανακοίνωση.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Περικυκλωμένη από τρία μέτωπα η Γάζα - Το λάθος των μυστικών υπηρεσιών που έφερε την εισβολή της Χαμάς (videos)

Στενεύει ο κλοιός για τη Γάζα, καθώς ο ισραηλινός στρατός έχει εισχωρήσει από τρία σημεία, εισβάλοντας βορειοανατολικά στο Μπέιτ Χανιούν.

Σειρήνες ηχούν συνεχώς στις περιοχές κοντά στα σύνορα Γάζας-Ισραήλ, εν μέσω εκτοξεύσεων ρουκετών. Ο ισραηλινός στρατός σφυροκοπά τους άνδρες της Χαμάς αδιάκοπα, ενώ χθες απελευθέρωσε μία δεκανέα που κρατούσαν στη Γάζα.

Οι Times of Israel αναφέρουν ότι σειρήνες ηχούν στο κεντρικό Ισραήλ μετά από καταιγισμό ρουκετών από τη Γάζα ενώ το Al Jazeera μετέδωσε ζωντανά ήχους από πολλαπλές εκρήξεις στη βόρεια Γάζα.

Σύμφωνα με αναλυτές, οι πολύ ισχυρές εκρήξεις που ακούστηκαν, είναι ισραηλινές βόμβες που στοχοποίησαν σήραγγες της Χαμάς.

Η Τουρκία με ανακοίνωσή της καταδίκασε χθες την επίθεση στην περιοχή του τουρκοπαλαιστινιακού νοσοκομείου στη Γάζα. Επίσης, Νύχτα θα πάει (και) στο Ισραήλ ο Ερντογάν - Σε κωματώδη κατάσταση οι σχέσεις της Τουρκίας με τη χώρα της Μέσης Ανατολής

Τα ξημερώματα της Τρίτης, η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος εξέφρασε έντονη ανησυχία για τα ισραηλινά πλήγματα σε περιοχή όπου βρίσκεται νοσοκομείο της στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Στο νοσοκομείο έχουν καταφύγει εκτοπισμένοι για να προστατευθούν από τους βομβαρδισμούς.

Το Ισραήλ σφυροκοπά και στόχους της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο, ενώ ο απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Συρία προειδοποιεί για «ευρύτερη κλιμάκωση» του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς, την ώρα που η έλλειψη καυσίμων στη Λωρίδα της Γάζας στερεί από τους κατοίκους το πόσιμο νερό, όπως αναφέρει η UNICEF.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share