Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (30/10)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

30 Οκτωβρίου 2023 07:06
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (30/10)
Από Ανθή Κουρεντζή

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα 30/10! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Με την ευκαιρία, δείτε τους αριθμούς Τζόκερ που κληρώθηκαν την Κυριακή (29/10).

Ρόδος: Το χρονικό της τεράστιας αναστάτωσης στο λιμάνι - Πάνω από 400 μετανάστες εμπόδιζαν τον απόπλου του «Νήσος Χίος» απαιτώντας να μετακινηθούν στην Αθήνα (video)

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο λιμάνι της Ρόδου στο οποίο συγκεντρώθηκαν νωριτερα, ερχόμενοι με πορεία από διάφορα σημεία της πόλης της Ρόδου περισσότεροι από 400 μετανάστες και πρόσφυγες ζητώντας την άμεση μεταφορά τους από το νησί της Ρόδου.

Οι μετανάστες μπήκαν μπροστά από τον καταπέλτη του πλοίου «Νήσος Χίος», εμποδίζοντας έτσι τον απόπλου του σκάφους από το νησί της Ρόδου. Οι ίδιοι ζητούν να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και να μετακινηθούν άμεσα από το νησί είτε σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας είτε στην ενδοχώρα.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα είναι προγραμματισμένη και η προσέγγιση του επιβατικού «Νήσος Πάτμος» που για λόγους ασφαλείας πιθανότατα να δέσει σε άλλο σημείο του λιμανιού και για το γεγονός έχουν ειδοποιηθεί όλες οι αρμόδιες αρχές.

Δείτε επίσης: Σκηνές πανικού στη Σάμο: Επεισόδια και 5 συλλήψεις στη δομή μεταναστών - Φώναζαν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης (video)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share