Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Θάνατος 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: «Ραγίζει» καρδιές ο σύντροφός της - «Τη βρήκα κάτω, πεσμένη, δεν είχε ρελέ ο πίνακας»

«Ειρήνη μου, ξύπνα!»

28 Οκτωβρίου 2023 08:42
Θάνατος 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: «Ραγίζει» καρδιές ο σύντροφός της -  «Τη βρήκα κάτω, πεσμένη, δεν είχε ρελέ ο πίνακας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις συνθήκες που βρήκε τραγικό θάνατο η 24χρονη Ειρήνη αλλά και πώς ενήργησε όταν τη βρήκε στο πάτωμα του μπάνιου μίλησε ο 55χρονος σύντροφός της, από το διαμέρισμα που έμεναν στη Θεσσαλονίκη, και «ράγισε» καρδιές, αποκαλύπτοντας πως τη βρήκε κάτω πεσμένη, ενώ ο πίνακας δεν είχε ρελέ.

Ο αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ανέφερε πως η κοπέλα έκανε μπάνιο με αναμμένο τον θερμοσίφωνα και ο πίνακας του σπιτιού δεν είχε ρελέ.

Ο ίδιος όπως είπε είχε βγει για λίγο από το σπίτι και όταν γύρισε την βρήκε πεσμένη στο πάτωμα. Στη συνέχεια κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε γρήγορα στο σημείο, με τους διασώστες να προσπαθούν να την επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Θεσσαλονίκη: Τη βρήκα κάτω, πεσμένη, δεν είχε ρελέ ο πίνακας

«Τη βρήκα κάτω, πεσμένη. Όταν πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο του μπάνιου, ασθάνθηκα ότι είχε λίγο ρεύμα. Τη σήκωσα και την πήγα στο δωμάτιο. Της έβαλα δύο μαξιλάρια "Ειρήνη μου, Ειρήνη μου, ξύπνα ξύπνα. Αμέσως ήρθε ασθενοφόρο, με τους διασώστες να της κάνουν ΚΑΡΠΑ, και στη συνέχεια να καταφθάνει και δεύτερο ασθενοφόρο, με τις προσπάθειες να την επαναφέρουν να είναι υπεράνθρωπες», είπε συγκινημένος ο 55χρονος.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δεν ήξερε «τι είναι το ρελέ» και ο ηλεκτρολόγος που έφερε του είπε πως το σπίτι είχε παλιού τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό, χωρίς ρελέ.

«Το σπίτι μας δεν ήταν πλούσιο, αλλά ζούσαμε με πολλή αγάπη και τώρα μας τα πήραν όλα. Ήμασταν τόσο αγαπημένοι, δεν μπορώ να πιστέψω το κακό που έγινε. Η Ειρήνη μας ήταν μόνο 24 χρόνων. Χίλιες φορές να είχα πεθάνει εγώ» είπε ο 55χρονος.

Η άτυχη Ειρήνη και ο σύντροφός της θα παντρεύονταν σε λίγο καιρό, όπως αποκάλυψε ο ο ίδιος ο 55χρονος.

Οι γείτονες του ζευγαριού είναι συγκλονισμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός. «Τα παιδιά είναι εδώ πέντε χρόνια. Ηταν πάντα τόσο αγαπημένοι, δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά. Λάτρευαν τα γατάκια, είχαν και τρία στο σπίτι. Την Ειρήνη την είχε σαν βασίλισσα ο Χρήστος, το κορίτσι έλαμπε» ανέφερε χαρακτηριστικά μια γειτόνισσα του ζευγαριού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share