Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονου στον Ελαιώνα: «Ξαφνικά μου πέρασε το τσαντάκι του από τον λαιμό μου, με φίλησε, μου είπε "σ’ αγαπώ" και..» - Η σπαρακτική έκκληση του πατέρα (Video)

«Είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη να μας δει και ετοιμαζόταν να επιστρέψει μόνιμα»

26 Οκτωβρίου 2023 10:13
Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονου στον Ελαιώνα: «Ξαφνικά μου πέρασε το τσαντάκι του από τον λαιμό μου, με φίλησε, μου είπε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 21 Οκτωβρίου από την περιοχή του Ελαιώνα στην Αθήνα.

«Ξαφνικά μου πέρασε το τσαντάκι του από τον λαιμό μου, με φίλησε, μου είπε "σ’ αγαπώ" και..»

Ο πατέρας του αλλά και ο αδελφός του μίλησαν στην εκπομπή Aλήθειες με τη Ζήνα και στην Ευγενία Πουλοπούλου και κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει να επικοινωνήσει μαζί τους.

«Βγήκαμε μια βόλτα. Είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη να μας δει και ετοιμαζόταν να επιστρέψει μόνιμα. Ξαφνικά στο ύψος του Αιγάλεω μου πέρασε το τσαντάκι του από τον λαιμό μου, με φίλησε, μου είπε "μπαμπά σ’ αγαπώ" κι άρχισε να τρέχει.

Περαστικοί άρχισαν να με ρωτάνε αν με έκλεψε κι εγώ επειδή φοβήθηκα μην τον κυνηγήσουν δεν τους είπα τίποτα και δεν έτρεξα πίσω του να τον προλάβω», τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 27χρονου.

«Ήρθε παιδοψυχολόγος και μίλησε με τα παιδιά μου. Χθες η 13χρονη κόρη μου, με ρώτησε...» - Συγκινεί η σύζυγος του 45χρονου αγνοουμένου ψαροντουφεκά στην Κρήτη (Video)

Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό του 45χρονου ψαροντουφεκά από την Κρήτη που ακόμα αγνοείται, ενώ βρέθηκε σε βάθος 20 μέτρων το ψαροντούφεκό του ωστόσο ο ίδιος ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Ο 45χρονος είχε πάει για ψάρεμα με έναν φίλο του στην θαλάσσια περιοχή της Ελυγιάς. Ο φίλος του βγήκε από τη θάλασσα και ο 45χρονος του είπε πως θα κάνει μια τελευταία βουτιά. Έκτοτε αγνοείται. Επίσης, ένα καθημερινό δράμα ζει η οικογένεια της Αρτέμιδας Βασίλη που έχει εξαφανιστεί εδώ και δυόμιση χρόνια από το Κορωπί.

«Ήρθε παιδοψυχολόγος και μίλησε με τα παιδιά μου. Χθες η 13χρονη κόρη μου, με ρώτησε...»

Η σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του αγωνιά ακόμα για την τύχη του. Μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και την Έλενα Καραθάνου και ανέφερε πως ο σύζυγός της πήγαινε καθημερινά για ψάρεμα εδώ και 20 χρόνια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share