Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Θρίλερ» στην Πάτρα με τον θάνατο δύο βρεφών μέσα σε έναν χρόνο - Η αποκάλυψη της μητέρας στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει θάνατο άγνωστης αιτιολογίας

25 Οκτωβρίου 2023 17:45
«Θρίλερ» στην Πάτρα με τον θάνατο δύο βρεφών μέσα σε έναν χρόνο -  Η αποκάλυψη της μητέρας στην Τατιάνα Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο «θρίλερ» εξελίσσεται στην Πάτρα με τον θάνατο δύο βρεφών μέσα σε έναν χρόνο. Η μητέρα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν.

Μιλώντας στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης, η μητέρα των δύο άτυχων βρεφών μοιράστηκε όλα όσα έγιναν μόλις εννέα μέρες μετά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του Alpha, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει θάνατο άγνωστης αιτιολογίας ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων. Ακριβώς όπως και για το πρώτο παιδί της Ειρήνης που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2022 ενώ κοιμόταν δίπλα στη μητέρα του.

Όπως δήλωσε η μητέρα, το παιδί νοσηλευόταν στο Παίδων Αγία Σοφία, χωρίς οι γιατροί να γνωρίζουν την αίτια των σπασμών που παρουσίαζε ενώ σε κάθε επεισόδιο εκείνη ήταν παρούσα φωνάζοντας τους γιατρούς. Το πρώτο παιδί γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 2022 και στις 19 του μήνα ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στο Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης, η μητέρα ήταν δίπλα του και περιέγραψε τους περίεργους ήχους που άκουσε να βγάζει το βρέφος μέσα στην κούνια.

Ωστόσο και σε αυτό το παιδί, μέχρι αυτή την ώρα, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share