Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Πάτρα: «Αίνιγμα» οι θάνατοι δύο μωρών 20 ημερών και δύο μηνών! Πέθαναν σε διάστημα ενός χρόνου - Το 2014 «έφυγε» αιφνιδίως ένα ακόμα παιδί ενάμιση ετών

Τότε το κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες μετά από εκδήλωση σπασμών είχε μεταφερθεί και πάλι στο «Αγία Σοφία» και αφού έλαβε εξιτήριο, βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του

24 Οκτωβρίου 2023 14:47
Θρίλερ στην Πάτρα: «Αίνιγμα» οι θάνατοι δύο μωρών 20 ημερών και δύο μηνών! Πέθαναν σε διάστημα ενός χρόνου - Το 2014 «έφυγε» αιφνιδίως ένα ακόμα παιδί ενάμιση ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ στην Πάτρα: Τραγωδία για οικογένεια στην Κάτω Αχαΐα, που σε διάστημα ενός χρόνου θρηνεί τον χαμό δύο παιδιών. Νεαρή μητέρα μέσα σε δυο χρόνια έφερε στη ζωή δυο αγγελούδια, τα οποία ωστοσο κατέληξαν μετά από λίγους μήνες. Συγκεκριμένα, τα δυο κοριτσάκια 20 ημερών και δυο μηνών, αντίστοιχα, άφησαν την τελευταία τους πνοή σε διάστημα 15 μηνών.

Την περασμένη εβδομάδα μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου είχε μεταφερθεί με σπασμούς το δύο μηνών μωρό, και ενώ η κλινική του κατάσταση δεν υποδήλωνε κάτι ανησυχητικό, έφυγε από τη ζωή. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η δίκη με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, και τη διαφωνία του με την ιατροδικαστική προσέγγιση του Σωτήρη Μπουζιάνη εξέφρασε ο ιατροδικαστής, Χρήστος Κραββαρίτης, που κλήθηκε από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου ως μάρτυρας ειδικών γνώσεων στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η μητέρα μετά την τραγική κατάληξη και δεδομένου πως οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κοριτσάκι κατά την παραμονή του στο Νοσοκομείο δεν εντόπισαν κάποια σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενημέρωσε τους θεράποντες ιατρούς πως πριν από ένα χρόνο είχε χάσει ακόμα ένα παιδί.

Επρόκειτο για το μόλις 20 ημερών μωρό και το πρώτο παιδί της οικογένειας που «έφυγε» τον Ιούλιο του 2022 υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δεν εξέχθησαν συμπεράσματα για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Π», στην ιατροδικαστική έκθεση δεν αναγράφεται αιτία θανάτου, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Στην πρόσφατη περίπτωση του μωρού δυο μηνών, άγνωστο παραμένει το αποτέλεσμα της νεκροψίας που έγινε το περασμένο Σάββατο.

Της τραγωδίας που βιώνει η οικογένεια από τη Κάτω Αχαΐα, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα στοιχείο προς διερεύνηση που αφορά στον θάνατο ενός ακόμα παιδιού – επίσης κοριτσιού – που κατεγράφη το 2014.

«Βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του»

Οπως αποκαλύπτει η «Π», η γιαγιά μητέρα της γυναίκας των δυο βρεφών θρήνησε την απώλεια της 1,5 ετών κόρη της. Τότε το κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες μετά από εκδήλωση σπασμών είχε μεταφερθεί και πάλι στο «Αγία Σοφία» και αφού έλαβε εξιτήριο, βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του, σε περιοχή του Ναυπλίου, όπου διέμεναν. Κατά πληροφορίες, από τη νεκροψία που έγινε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Κορίνθου, ο θάνατός του αποδόθηκε σε λοίμωξη του αναπνευστικού.

Πληροφορίες θέλουν η γιαγιά να έχει χάσει ένα ακόμα κορίτσι, το οποίο εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης, αεροβαπτίστηκε. Γιατροί ερευνούν το ενδεχόμενο οι θάνατοι να έχουν γονιδιακό υπόβαθρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share