Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας: Άνδρας παρασύρθηκε από πολλά αυτοκίνητα και διαμελίστηκε (video)

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν ήταν άνδρας ή γυναίκα

16 Οκτωβρίου 2023 09:23
Σοκαριστικό τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας: Άνδρας παρασύρθηκε από πολλά αυτοκίνητα και διαμελίστηκε (video)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Τροχαίο μεταξύ πολλών αυτοκινήτων σημειώθηκε στην Αθηνών - Λαμίας το βράδυ της Κυριακής (15/10), με αποτέλεσμα τον διαμελισμό ενός άνδρα.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας και πήγε να διασχίσει την Αθηνών - Λαμίας, κοντά στη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας, όταν παρασύρθηκε διαδοχικά από πολλά αυτοκίνητα.

Δείτε επίσης: Ολική ανατροπή με το τροχαίο στη Φλώρινα: Ο 25χρονος είχε κλέψει το αυτοκίνητο και ο 80χρονος δεν πρόλαβε να βγει

Ο άνδρας διαμελίστηκε, και είναι χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν ήταν άνδρας ή γυναίκα.

Τροχαίο δυστύχημα στην Ηλιούπολη: Οδηγός δεν άφησε τίποτα όρθιο σε πέρασμά του με αποτέλσμα να χάσει την ζωή του (video)

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό 28χρονο οδηγός μοτοσικλέτας σημειώθηκε τα ξημερώματα, στη 01:15, στην Ηλιούπολη, στο ρεύμα ανόδου επί της Σοφοκλή Βενιζέλου, προς την οδό Πρωτοπαπαδάκη.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο της μηχανής τους και προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια έπεσε σε δέντρο, στο κράσπεδο και σε ένα βαρέλι που ήταν τοποθετημένο μπροστά από κατάστημα.


Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και μετέφερε τον νεαρό στον νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share