Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

«Καρφί» Χριστίνας Σούζη ενόψει εκλογών - «Τις επόμενες 10 μέρες θα δούμε στη χώρα...»

Τα φαινόμενα που αναμένονται το προσεχές διάστημα

29 Σεπτεμβρίου 2023 14:56
«Καρφί» Χριστίνας Σούζη ενόψει εκλογών - «Τις επόμενες 10 μέρες θα δούμε στη χώρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ο καθαρός ουρανός, μετά από την παρατεταμένη κακοκαιρία του τελευταίου διαστήματος.

Παρόλα αυτά, η Χριστίνα Σούζη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις συνθήκες που θα επικρατήσουν το επόμενο 10ήμερο και δείχνουν να μην περιλαμβάνουν μεγάλες περιόδους βροχών και αναταραχής. Μια είδηση αν μη τι άλλο καλή για όλους όσους πρόκειται να ταξιδέψουν ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών. Φυσικά αυτά όλα αναφέρθηκαν με κάθε επιφύλαξη, καθώς πιο σαφή εικόνα του καιρού για τις επόμενες 10 μέρες όλοι οι μετεωρολόγοι θα έχουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, θυμίζουμε το «καμπανάκι» Ζερεφού: «Μετά το 2050 δεν θα υπάρχει επιστροφή, με κατέλαβε δέος με το μέγεθος του Daniel»

Αναλυτικά η πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη στο βίντεο που ακολουθεί:

«Παρέλαση» βαρυχειμωνιάς από τα Μερομήνια - Καταρρέουν οι αρχικές προβλέψεις για την 28η Οκτωβρίου!

«Βόμβα» από τα Μερομήνια: Και ξαφνικά... κατάρρευση όλων των αρχικών προβλέψεων του καιρού για την 28η Οκτωβρίου!

Πέρα από τις τελευταίες μέρες του επόμενου μήνα ωστόσο, ας δούμε τι λένε τα μερομήνια για τον φετινό χειμώνα αλλά και όλο το διάστημα μέχρι τον Ιούλιο του 2024; Τις απαντήσεις έχει ο γνωστός λαογράφος-συγγραφέας Μιχάλης Γεροντής.

Έως τον Ιούλιο του 2024 έχει προβλέψει τον καιρό ο γνωστός λαογράφος Μιχάλης Γεροντής, με τα γνωστά πλέον μερομήνια που αναλύει να πέφτουν “μέσα”. Θυμίζουμε άλλωστε, πως παραμένουν «αμετάκλητα» τα Μερομήνια: «Ο χειμώνας 2023-2024 θα είναι από τους πιο...»

Οι νέες προβλέψεις του καιρού στην ακόλουθη επιστολή του έχουν ως εξής:

«Ανακεφαλαιώνοντας τις καταγεγραμμένες προβλέψεις μας στις 9 Αυγούστου, ως τα μέσα Φεβρουαρίου του 2024 και προσθέτοντας το διάστημα από τις 15 Φεβρουαρίου ως τα τέλη Ιουλίου 2024, θα πούμε τα παρακάτω:

Οι έντονες συννεφιές και τα πρωτοβρόχια ως τα τέλη Οκτωβρίου 2023 θα φέρουν ένα καλύτερο φθινόπωρο από την αρχή του. Ο Δεκέμβριος από τις 10 και μετά ως τις 10-12 Ιανουαρίου με όλα τα φαινόμενα σοβαρού χειμώνα και από τα τέλη Ιανουαρίου 2024 ως τα μέσα Φεβρουαρίου 2024.

Έκτοτε, έχουμε σκαμπανεβάσματα χειμερινών φαινομένων και λιακάδες αλλά και με απότομες εκδηλώσεις χειμώνα με όψιμα κρύα και χιόνια στην Κεντρική Ελλάδα. Τα ίδια ως τις αρχές Απριλίου, με έντονες βροχές το Μάρτιο από 18-25 Μαρτίου. Πλημμυρικές βροχές από Πελοπόννησο και βόρεια. Ο περισσότερος Απρίλιος έχει ανομβρία με αέρηδες και συννεφιές. Αργότερα έχουμε τα παράξενα του Μάη, όπως και άλλες χρονιές έχει κάνει.

Ίσως τοπικά μπουρίνια μιας ημέρας με 35oC θερμοκρασίες στη Νότια Ελλάδα. Ο Μάης θα είναι ιδιότροπος μήνας με ιδιαιτερότητες και από τις 10 Απριλίου ως το τέλος Μάη θα έχουμε στη Μεσόγειο ακραίες εκδηλώσεις του καιρού. Το ίδιο παρατήρησα και για το Δεκέμβριο και Ιανουάριο του 2024.

Για το καλοκαίρι του 2024 προβλέπω μελτέμια από τον Ιούνιο. Ο Ιούλιος θα έχει μεγάλες θερμοκρασίες, μαζί με μελτέμια. Γενικά το καλοκαίρι θα έχει λίγους καύσωνες. Όχι σαν το 2023.

Πρέπει το επόμενο Φθινόπωρο, το Χειμώνα και τη μισή Άνοιξη να προσεχθεί ιδιαιτέρως ο καιρός, λόγω της κλιματικής αλλαγής. Αυτό να το δουν πολύ προσεκτικά οι Αρχές. Κάηκαν τεράστια δάση και οι βροχές θα κάνουν ζημιές σε πόλεις, σε αγροτικές καλλιέργειες αλλά και σε έργα των ανθρώπων και του Κράτους.

Είναι δύσκολες πια οι προβλέψεις του καιρού, γιατί ο παράγων "άνθρωπος" καταστρέφει τη φύση και όλες οι χώρες, ειδικά οι βιομηχανικές, πρέπει να λάβουν σοβαρά μέτρα, αλλιώς στον αιώνα που διανύουμε θα έχουμε συνεχείς καταστροφές και η ζωή μας θα αλλάξει ριζικά, έχοντας αναφερθεί σε αυτό επί πολλά χρόνια με αφορμή τις ετήσιες καιρικές προβλέψεις μου. Ευχαριστώ και καλό χειμώνα σε όλους».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share