Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ξεσπά η κόρη του καρκινοπαθή που ξυλοκόπησαν σε βενζινάδικο: «Τους ξέρουν αλλά κανείς δεν τους κάνει τίποτα, πού είναι η δικαιοσύνη» (video)

«Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τους δούμε μέσα;»

29 Σεπτεμβρίου 2023 08:31
Ξεσπά η κόρη του καρκινοπαθή που ξυλοκόπησαν σε βενζινάδικο: «Τους ξέρουν αλλά κανείς δεν τους κάνει τίποτα, πού είναι η δικαιοσύνη» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Γεμάτη οργή είναι η κόρη του ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λαμία που τον ξυλοκόπησαν όταν αρνήθηκε να τους βάλει δωρεάν καύσιμα.

Οι δράστες επιτέθηκαν στον άνδρα όταν αυτός αρνήθηκε να τους βάλει δωρεάν καύσιμα, αφού είχαν ξαναβάλει και ποτέ δεν είχαν δώσει τα χρήματα, σύμφωνα με ό,τι είχαν... υποσχεθεί, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Ένας από τους δράστες πήρε την αντλία να βάλει μόνος του και όταν ο άνθρωπος του πρατηρίου πήγε να τον εμποδίσει, κατέβηκαν όλοι μαζί και του επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα. Η κάμερα δεν κατέγραψε όλα τα χτυπήματα που δέχτηκε ο άτυχος άνδρας, ωστόσο η επίθεση ήταν τέτοια που χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα σε πρόσωπο και κεφάλι.

Επίσης, οι δράστες προσπάθησαν να τον πατήσουν και με το αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρουν. Να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που υπέστη τον ξυλοδαρμό ειναι καρκινοπαθής, ενώ όπως κατήγγειλε, του πήραν και έναν φάκελο με ένα σεβαστό ποσό που είχε στο πρατήριο. Οι δράστες έριξαν και «καρατιές» στον άνδρα.

Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες, αναζητούνται άλλοι δύο

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τη ληστεία εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους δράστες, ηλικίας 19 και 16 ετών, ενώ συνελήφθη ένας ακόμη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Παράλληλα, αναζητούνται οι δύο ανήλικοι συνεργοί τους που είναι αδέλφια, ηλικίας 17 και 16 ετών.

Στο μεταξύ, εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή τους. Την τελική Απόφαση καλείται να την πάρει μέσα σε 10 ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Τι λέει η κόρη του ιδιοκτήτη και θύματος της επίθεσης

Η Τζουλιάνα Μπαλάν, κόρη του θύματος, μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News για ό,τι συνέβη. «Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τους δούμε μέσα; Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί δύο φορές για ληστεία και καταστροφή περιουσιακών στοιχείων στην περιοχή. Ήταν με αναστολή έξω. Όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα μαζί τους. Κανείς δεν τους κάνει τίποτα. Πού είναι η δικαιοσύνη εδώ; Ο πατέρας μου έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και δεν έπρεπε να χτυπηθεί καθόλου το κεφάλι του λόγω της υγείας του και έτσι μπορεί να επιδεινωθεί», είπε.

«Τις προάλλες είχαμε περιστατικό που είχαν έρθει και είχαν βάλει το αυτοκίνητό τους μπροστά στις αντλίες και αν δεν τους βάζαμε δωρεάν καύσιμο δε θα το έπαιρναν από εκεί. Τον έβριζαν και φώναζαν ότι θα τον σκοτώσουν», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως «κατεβαίνουν τέσσερα άτομα και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν. Αυτό που ένοιαζε τον πατέρα μου ήταν να μην τον χτυπήσουν στο πρόσωπο, γιατί ήταν καρκινοπαθής. Έκαναν στροφή, πήγαν από την άλλη πλευρά και έβριζαν και έκαναν την πρώτη απόπειρα να τον πατήσουν με το αμάξι. Γκαζώνει πάρα πολύ και ευτυχώς ο πατέρας μου πρόλαβε και πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητο», ενώ, όπως ανέφερε, οι συγκεκριμένοι είχαν κάνει «σύστημα» το τελευταίο διάστημα τις επισκέψεις στο βενζινάδικο όποτε τους τελείωνε η βενζίνη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share