Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Βόλος: «Δεν ήταν φυλακισμένη, μαλώσαμε γιατί με ζάλιζε να φύγουμε» λέει ο 28χρονος που βασάνιζε την 22χρονη σύζυγό του (video)

Αρνείται τα πάντα ο κατηγορούμενος

25 Σεπτεμβρίου 2023 16:06
Βόλος: «Δεν ήταν φυλακισμένη, μαλώσαμε γιατί με ζάλιζε να φύγουμε» λέει ο 28χρονος που βασάνιζε την 22χρονη σύζυγό του (video)
Από Εύη Κουρίδου

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη για τον ξυλοδαρμό και εγκλεισμό της 22χρονης από τον σύζυγό της, επί δύο χρόνια στο σπίτι τους στον Βόλο.

Απειλές εκτοξεύουν συγγενείς του συζύγου της, οι οποίοι της ζητούν να αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε κατά του 28χρονου. Την ίδια ώρα, ο 28χρονος μίλησε μέσα από την φυλακή στο Star, υποστηρίζοντας ότι δεν την κρατούσε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι τους.

«Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη. Τις τελευταίες μέρες με έκανε... κάπως γιατί ήθελε να φύγουμε και να πάμε στην Αγγλία, που ήταν τα ξαδέλφια της. Αν ήθελε να με χωρίσει θα μπορούσε να μου το πει. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα μια άλλη ζωή. Της είχα πει πολλές φορές να βγούμε έξω και δεν ήθελε, γιατί έλεγε ότι δεν μπορούμε. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και το σπίτι μου πάντα ήταν γεμάτο για εκείνη και το παιδί. Μαλώσαμε γιατί με ζάλιζε να φύγουμε», είπε ο 28χρονος.

Αναφερόμενος στο 2,5 ετών παιδί του είπε: «Εμένα μόνο το παιδί μου με ενδιαφέρει. Αυτό είναι η ζωή μου, γι’ αυτό δούλευα τόσες ώρες, για να μην του λείψει τίποτα».

Στο Star μίλησε και η γειτόνισσα που πήγε στο σπίτι όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της 22χρονης και ειδοποίησε την αστυνομία. Μάλιστα, όπως είπε, και η ίδια δέχθηκε επίθεση από τον 28χρονο.

«Δεν είχαμε δει ποτέ την κοπέλα και το παιδί. Ακούσαμε ουρλιαχτά και είπαμε ότι τη σκοτώνει. Πήγα στο σπίτι, χτύπησα την πόρτα και άρχισα να του φωνάζω να ανοίξει. Βγήκε στην πόρτα κι άρχισε να με σπρώχνει. Μου κράτησε τα χέρια με δύναμη και μου έδωσε κουτουλιά», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Είδα την κοπέλα στα τέσσερα και το μωρό κάτω από το κρεβάτι να κλαίει. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα ήρθε η αστυνομία».

Φρικιαστικές αποκαλύψεις στον Βόλο: Ο 28χρονος είχε χτυπήσει και το παιδί του! Η μικρούλα φώναζε «μαμά-μαμά» όταν τις έσωσαν (video)

Συγκλονίζουν όλο και περισσότερο οι αποκαλύψεις για το μαρτύριο που ζούσε η 22χρονη στα χέρια του 28χρονου συζύγου της, στον Βόλο.

Ο δράστης συνελήφθη και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τα βασανίστηρια στα οποία υπέβαλε τη νεαρή κοπέλα την οποία κρατούσε φυλακισμένη στον Βόλο μαζί με την 2,5 ετών κόρη της.

«Θα τη σκότωνε», δήλωσε το πρωί της Κυριακής μια από τις γυναίκες που βοήθησαν στο να μπει τέλος στο μαρτύριο της 22χρονης. Σύμφωνα με την ίδια, το 2,5 ετών παιδί που ήταν στην αγκαλιά της γεμάτης αίματα μητέρας του το βράδυ της Πέμπτης όταν αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία, φώναζε «μαμά-μαμά» όταν τους έσωσαν. Η γυναίκα αυτή καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο 28χρονος «είχε σηκώσει χέρι και στο παιδί».

Ενδεικτικό του νοσηρού τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε την 22χρονη ο σύζυγός της ήταν το γεγονός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι είχε βάλει κάμερα μέσω εφαρμογής στο κινητό του προκειμένου να παρακολουθεί κάθε κίνησή της, ακόμα και όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και ήταν στην εργασία του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share