Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Εναέρια τραγωδία στη Θήβα: Συνετρίβη μονοκινητήριο αεροσκάφος - Νεκρός ο πιλότος

Επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό του

23 Σεπτεμβρίου 2023 13:00
Εναέρια τραγωδία στη Θήβα: Συνετρίβη μονοκινητήριο αεροσκάφος - Νεκρός ο πιλότος
Από Εύη Κουρίδου

Τραγωδία έγινε στην αερολέσχη Θήβας το πρωί του Σαββάτου (23/9), καθώς έπεσε μονοκινητήριο αεροπλάνο και σκοτώθηκε ο πιλότος του.

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο αεροσκάφος επέβαινε μόνος του.

Δείτε επίσης: Κατέρρευσε η μητέρα και η αδερφή του: Αβάσταχτη θλίψη στην κηδεία του 27χρονου αρχιλοχία Γιώργου Βούλγαρη που πέθανε στη Λιβύη

Οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το μονοκινητήριο παρουσίασε πρόβλημα κατά τη διαδικασία απογείωσης.

Τραγωδία στο Αγρίνιο: 24χρονος εργάτης σκοτώθηκε σε έργα αποχέτευσης την πρώτη μέρα δουλειάς

Έχασε τη ζωή του ένας νεαρός εργάτης, το πρωί της Παρασκευής (22/9), σε χώρο εργασιών για το αποχετευτικό δίκτυο της ΔΕΥΑΑ στο Αγρίνιο.

Το εργατικό δυτύχημα συνέβη περίπου στις 10:15 στο Ρέμα Ρεμπελιά (οδός Εθνικής Ανεξαρτησίας Αγίου Κωνσταντίνου), συγκεκριμένα, στη συμβολή με την οδό 3ης Σεπτεμβρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εργάτης δεν ήταν εργαζόμενος του Δήμου Αγρινίου αλλά προσωπικό σε εργολαβία.

Όπως μεταδίδει το karvasaras.gr, πρόκειται για έναν 24χρονο εργάτη για τον οποίο ήταν η πρώτη του ημέρα στη δουλειά.

Εργατικό ατύχημα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να παρασύρθηκε από εκσκαφέα, αλλά οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του θα προέλθουν από την έρευνα που έχει ξεκινήσει η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον εργάτη βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Τραγωδία στη Χαλκιδική: 67χρονος οδηγήθηκε στον θάνατο πέφτοντας με ΙΧ σε ρέμα από γέφυρα (photos)

Στον θάνατο οδηγήθηκε 67χρονος οδηγός στη Χαλκιδική όταν το αυτοκίνητό του εκτροχιάστηκε και έπεσε από γέφυρα μικρού ύψους.

Το τροχαίο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (20/9), στο 37ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, λίγο έξω από τη Νικήτη, στο ρεύμα προς Σιθωνία. Επίσης, Φρικτό τροχαίο στην Εύβοια: Νεκρός ο 35χρονος οδηγός - Το αυτοκίνητό του έπεσε από την γέφυρα του Βασιλικού

Τροχαίο

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Τριπλό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε ψαράδικο στον Εύοσμο - Μεθυσμένος ο ένας οδηγός (video-photos)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη 1.15 τα ξημερώματα Πέμπτης (21/9), στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να καταλήξει στη τζαμαρία ιχθυοπωλείου. Επίσης, Τρομακτικό τροχαίο στη Γλυφάδα: ΙΧ «μπούκαρε» σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους τρεις οδηγούς που ενεπλάκησαν στο τροχαίο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κατά συνέπεια βεβαιώθηκε εις βάρος του διοικητικό πρόστιμο.

Τροχαίο

Τροχαίο

Τροχαίο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share