Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

«Αντίστροφη μέτρηση» από Τάσο Αρνιακό: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε...»

Η πρόγνωση του μετεωρολόγου

21 Σεπτεμβρίου 2023 20:10
«Αντίστροφη μέτρηση» από Τάσο Αρνιακό: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, καθώς μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχουμε καλοκαιρία πριν τα πρώτα κρύα.

Δείτε επίσης: «Τουμπάρει» τον καιρό ο Γιάννης Καλλιάνος: «Έρχεται κακοκαιρία! Μετά τα 36άρια του Σαββατοκύριακου...»

Ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ θα σημειωθεί και άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να θυμίζει καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο

«Κεραυνός εν αιθρία» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για τον καιρό: «Αυτό που λέω πως είναι μπροστά μας...»

Την απάντησή του έδωσε σήμερα (21/9) ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόγνωσή του για νέα κακοκαιρία από την ερχόμενη εβδομάδα, η οποία θα έχει χαρακτηριστικά Daniel, δηλαδή της φονικής και καταστροφικής κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία, διευκρινίζοντας ότι δεν θα έχει την ίδια ένταση.

Στην πρόγνωση Μαρουσάκη αντέδρασε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς, με ανάρτησή του στα social media, αφήνοντας αιχμές κατά του συναδέλφου του. «Όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο», ανέφερε ο κ. Κολυδάς.

Κλέαρχος Μαρουσάκης - Απάντηση στις αντιδράσεις

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης πριν τη σημερινή πρόγνωση του καιρού, έδωσε την απάντησή του για όσα ειπώθηκαν. «Είναι πολύ δύσκολο μια κακοκαιρία στο μέλλον να θυμίζει κατά κάποιο τρόπο τον Daniel. Είπαμε πως θα εξετάσουμε τα νεότερα στοιχεία γιατί ακόμα είναι νωρίς απλά δώσαμε μια τάση ότι πράγματι φαίνεται μια κακοκαιρία έντονη. Δεν σημαίνει ότι για να δημιουργηθούν προβλήματα πρέπει να είναι μια κακοκαιρία Daniel.

Αυτό που ήθελα να πως είναι πως μπροστά μας μετά από αυτό το κύμα ζέστης ακολουθεί μια κακοκαιρία, η οποία θέλει προσοχή. Σε καμία περίπτωση επιπέδου Daniel», ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, συμπληρώνοντας ότι έστω και λίγο νερό να πέσει στις περιοχές που ήδη έχουν πληγεί, αυτό θα δημιουργούσε δυστυχώς περισσότερα προβλήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share