Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Χανιά: Ξυλοδαρμός με έναν τραυματία τα ξημερώματα

Μετά την συμπλοκή ο ένας μεταφερθηκε στο νοσοκομείο

19 Σεπτεμβρίου 2023 08:06
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISS
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισόδιο με ξυλοδαρμό ενός 31χρονου άνδρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Χανιά.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ΕΚΑΒ Χανίων ενημερώθηκε για έναν τραυματία μετά από καβγά που σημειώθηκε περίπου στις 4 περίπου στο κέντρο της πόλης των Χανίων.


Για την ώρα οι συνθήκες του περιστατικού παραμένουν άγνωστες. Σύμφωνα με το ekriti.gr ο νεαρός άνδρας τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου μεταφέρθηκε του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αδιανόητη φρίκη! Συνελήφθησαν πατέρας, θείος και γιαγιά για τη δολοφονία ενός 7χρονου

Τη μερικώς παγωμένη σορό ενός 7χρονου αγοριού, η οποία έφερε και πολλαπλούς μώλωπες, ανακάλυψαν οι Αρχές στην πόλη Περπινιάν της Γαλλίας την περασμένη Πέμπτη (14/9) και ξετυλίχτηκε το κουβάρι μιας φρικιαστικής υπόθεσης, η οποία σόκαρε τους ντόπιους κατοίκους. Με την ευκαιρία, δείτε τις εξελίξεις γύρω από τον θάνατο της 32χρονης Ελληνίδας στο Μπορντό.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, υπάλληλος γραφείου τελετών της Περπινιάν κάλεσε τις Αρχές για το πτώμα του αγοριού ενώ ο 28χρονος πατέρας του είχε επικοινωνήσει με την εταιρεία, προκειμένου να ενημερωθεί αν γίνεται να επαναπατριστεί η σορός από τη Γαλλία στην Αλγερία, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε πιστοποιητικό θανάτου.

Όταν έφτασαν οι Αρχές στο διαμέρισμα που έμενε ο 7χρονος Ίμραν, στη γειτονιά Bas Vernet της Περπινιάν, εντόπισαν το άψυχο σώμα του αγοριού μέσα σε μια μπανιέρα, η οποία είχε πάνω της πολλαπλούς μώλωπες ενώ ήταν μερικώς παγωμένη.

Όπως αναφέρει η Le Parisien, ο εισαγγελέας της Περπινιάν ενημέρωσε τις Αρχές ότι οι δυο μικρές αδελφές του, 3 και 4 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, με τη μία από αυτές να είναι αναίσθητη ενώ αμφότερα τα σώματά τους είχαν «ίχνη πολλαπλών τραυμάτων», συμπεριλαμβανομένων και σπασμένων δοντιών.

Αδιανόητη φρίκη! Συνελήφθησαν πατέρας, θείος και γιαγιά για τη δολοφονία ενός 7χρονου

Συνέλαβαν πατέρα, θείο και γιαγιά

Ο 28χρονος πατέρας του 7χρονου συνελήφθη και κατηγορείται για τον φόνο του. Συνελήφθησαν επίσης και ο 33χρονος θείος τους, αμέσως μόλις πήγε τα κορίτσια στο νοσοκομείο, αλλά και η γιαγιά των παιδιών.

Οι δυο τους κατηγορούνται για το γεγονός ότι δεν κατήγγειλαν το έγκλημα ενώ θεωρούνται ύποπτοι για δολοφονία παιδιού και απόκρυψη πτώματος.

Την Παρασκευή, η εισαγγελία του Περπινιάν ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία ενός παιδιού, απόπειρα δολοφονίας, βία κατά παιδιών από ενήλικα, απαγωγή, απόκρυψη πτώματος και πλαστογραφία και χρήση πλαστογραφίας. Η έρευνα ανατέθηκε στη δικαστική αστυνομία του Περπινιάν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share