ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Δραματική επιχείρηση ΟΥΚάδων στη Θεσσαλία: Με το νερό μέχρι τον λαιμό μέσα σε πλημμυρισμένα σπίτια (photos)

Δραματική επιχείρηση ΟΥΚάδων στη Θεσσαλία: Με το νερό μέχρι τον λαιμό μέσα σε πλημμυρισμένα σπίτια (photos)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν οι ΟΥΚάδες του Λιμενικού, που με αυτοθυσία μπαίνουν στα πλημμυρισμένα σπίτια της Θεσσαλίας, αναζητώντας αγνοούμενους.

Η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος έσπευσε και επιχείρησε στα χωριά Αγία Τριάδα, Μεταμόρφωση και Μαραθέα, βορειοδυτικά του Παλαμά, περιοχές που «χτυπήθηκαν» δίχως έλεος από την φονική κακοκαιρία «Daniel».

Πρόκειται για την ομάδα που εντόπισε τους δύο νεκρούς την Κυριακή (10/9), μητέρα και γιο, 85 και 65 ετών αντίστοιχα, στη Μεταμόρφωση. Οι σκληροτράχηλοι άνδρες του Λιμενικού μπαίνουν μέχρι τον λαιμό στο νερό, για να επιτελέσουν το έργο τους.

Δείτε τις συγκλονιστικές λήψεις

Λάρισα: Ξεσπούν κάτοικοι του Αγίου Θωμά – «Μέσα στα σπίτια έχουν μπει φίδια και αρουραίοι»

Κακοκαιρία Daniel: Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην πλατεία του Αγίου Θωμά Λάρισας συνέλευση κατοίκων που πλήττονται από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Οι ίδιοι ξέσπασαν, αναφέροντας ότι μέσα στα σπίτια έχουν μπει φίδια και αρουραίοι! 

«Δε θα βάλουμε εμείς το χέρι στην τσέπη για κάτι που δεν ευθυνόμαστε. Άμεσα, Δήμος και Περιφέρεια να κάνουν άντληση, απολύμανση. Μέσα στα σπίτια έχουν μπει φίδια, αρουραίοι, σαρανταποδαρούσες και ψάρια» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, κάτοικοι της περιοχής που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.

 Επίσης, «λύγισε» η σύζυγος του άτυχου 77χρονου που εντοπίστηκε νεκρός μετά από 5 ημέρες, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Δείτε το βίντεο 

Ντροπή: Αστυνομικός πιέζει με γκλοπ στον λαιμό διαδηλωτή που διαμαρτυρήθηκε για την άφιξη Μητσοτάκη στη Λάρισα

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στη Λάρισα κατά την άφιξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο. Μάλιστα, η κάμερα του OPEN κατέγραψε στα πλάνα της αστυνομικούς να έχουν πιάσει έναν κάτοικο της περιοχής και να τον έχουν ρίξει στο έδαφος. Ένας αστυνομικός έχει πέσει πάνω του και με το γκλοπ τον πιέζει στον λαιμό. Μόνο ντροπή!

Όχι μόνο δεν έχουν δώσει εξηγήσεις για την απουσία αντιπλημμυρικών έργων, αλλά χτυπάνε και τους ανθρώπους που λίγο έλειψε να πεθάνουν από τις πλημμύρες.

Δείτε το βίντεο




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου