ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Όλο το ίντερνετ υποκλίνεται στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: Με ένα απόφθεγμα τα είπε όλα για την κτηνωδία στο Blue Horizon (photo)

Σύσσωμος έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος ο οποίος αποζητά δικαιοσύνη στη μνήμη του άτυχου Αντώνη

Όλο το ίντερνετ υποκλίνεται στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τον αγαπημένο ηθοποιό να τα λέει όλα για την κτηνωδία στο Blue Horizon και την δολοφονία του αδικοχαμένου Αντώνη. Επίσης, την οργή και την αγανάκτησή της εξέφρασε η Νατάσσα Μποφίλιου για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Η ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου 

Ο ηθοποιός με ένα απόφθεγμα τα είπε όλα για την κτηνωδία στο Blue Horizon. «Υπάρχουν πολλά για τα οποία θα πέθαινα. Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος για τον οποίο θα σκότωνα. Μαχάτμα Γκάντι», ήταν το μήνυμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

«Πάντα χαμογελαστός!» – Bίντεο-ντοκουμέντο με τον αδικοχαμένο Αντώνη μέσα από το νοσοκομείο που ραγίζει καρδιές

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στα social media δείχνει τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, που δολοφονήθηκε όταν τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon να κάθεται στο δωμάτιο κάποιου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση ο 36χρονος ανέβαινε κάθε 6 μήνες στην Αθήνα, για να κάνει εξετάσεις προκειμένου να πάρει επίδομα αναπηρίας. Την ίδια στιγμή, αηδιασμένος είναι ο Γιάννης Αγγελάκας για το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο Blue Horizon, αναρτώντας ένα μήνυμα γροθιά στο στομάχι.

«Αυτόν τον άκακο άνθρωπο τον πέταξαν στην θάλασσα λες και είναι σκουπιδάκι»

«Ο 36χρονος Αντώνης, ο οποίος δεν είχε βλάψει ούτε μυρμήγκι. Που ανέβαινε κάθε 6 μήνες Αθήνα, για να κάνει εξετάσεις προκειμένου να πάρει επίδομα αναπηρίας. Και αυτόν τον άκακο άνθρωπο τον πέταξαν στην θάλασσα λες και είναι », αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο.