Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Να τους δώσει η Παναγία δύναμη»: Ξύπνησαν τραγικές μνήμες για τους γονείς του μικρού Γιάννη που πνίγηκε από αρακά το 2019

Η μητέρα είχε στείλει τον γιο της στον παιδικό σταθμό για να πάει στη δουλειά της - Λίγες ώρες μετά, δέχθηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα ο πατέρας, με το οποίο τους άλλαξε όλη η ζωή

1 Σεπτεμβρίου 2023 20:07
«Να τους δώσει η Παναγία δύναμη»: Ξύπνησαν τραγικές μνήμες για τους γονείς του μικρού Γιάννη που πνίγηκε από αρακά το 2019
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζουν οι γονείς του μόλις 2,5 ετών Γιαννάκη που έφυγε από τη ζωή το 2019, όταν πνίγηκε στον παιδικό σταθμό από αρακά. Οι τραγικές τους μνήμες ξύπνησαν μετά το χαμό του 3χρονου αγοριού στην Τήνο από πνιγμό με σταφύλι, λέγοντας να τους δώσει δύναμη η Παναγία.

Οι γονείς του, 4 χρόνια μετά, μιλούν στο MEGA για όσα τραγικά εκτυλίχθηκαν εκείνη την ημέρα, όπου έχασαν το παιδί τους.

Η κυρία Αντωνία είχε στείλει στις 15 Οκτωβρίου 2019 τον γιο της στον παιδικό σταθμό για να πάει στη δουλειά της. Λίγες ώρες μετά, δέχθηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα ο πατέρας, με το οποίο τους άλλαξε όλη η ζωή.

«Με παίρνουν τηλέφωνο από τον παιδικό και μου λένε, το παιδί πνίγεται, έπαθε ανακοπή. Μία ταραγμένη, πρέπει να ήταν η δασκάλα του. Μου λένε, τρέξτε στο Παίδων» αναφέρει ο πατέρας, Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

Η μητέρα περιγράφει:

«Βγαίνει η γιατρός μαζί με 5-6 άτομα που προσπαθούσαν να συνεφέρουν τον Γιάννη, με πιάνει από το χέρι, γιατί ήμουν σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που είχε συμβεί στο παιδί μου, μου λέει, ο γιος σας είχε θέληση για ζωή».

«Μας ενημερώνουν ότι το παιδί έφτασε πάνω νεκρό. Το ΕΚΑΒ που πήγε στον παιδικό σταθμό το βρήκε το παιδί τελειωμένο. Ήταν νεκρό. Είχε κάνει και εμετό, ό,τι είχε το είχε βγάλει» δήλωσε ο πατέρας.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής έδειχναν πως δεν είχε επιβεβαιωθεί η παρουσία ξένου σώματος. Η καρδιοαναπνευστική ανακοπή, ωστόσο, συνέβη κατά τη σίτιση του παιδιού και έθετε την υποψία για εισρόφηση που προηγήθηκε της ανακοπής.

Η μητέρα ξέσπασε λέγοντας ότι «την αλήθεια δεν την ξέρουμε, ούτε να μας πάρουν ένα τηλέφωνο να μας πουν. Κρύβονται», ενώ τόνισε ότι είχε προειδοποιήσει την υπεύθυνη του παιδικού σταθμού να αλέθει όλα τα γεύματα του μικρού Γιάννη:

«Της είχα πει ότι ο Γιάννης είναι 27 μηνών, δεν τρώει τόσο πολύ λαχανικά. Τα τρώει αλεσμένα. Μεγάλη προσοχή στο φαγητό. Και μου λέει ότι εκείνη τη μέρα ο Γιάννης έτρωγε αρακά. Της λέω, δεν σας είχα πει ότι δεν πρέπει να δώσετε αρακά στο παιδί;».

Αναφερόμενοι στο άτυχο παιδάκι στην Τήνο δήλωσαν:

«Ξύπνησαν πάλι μνήμες. Σκέφτομαι αυτούς τους γονείς. Να τους δώσει η Παναγία δύναμη. Να ξέρουν ότι το παιδάκι τους είναι αγγελάκι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share