Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ξέσπασμα ψυχής από το παλικάρι: «Όλη η Ελλάδα καίγεται και ο κ. Μητσοτάκης είναι άφαντος - Κάθεται και πίνει καφέ με τον Ζελένσκι»!

Μέσα σε δύο λεπτά είπε τα πάντα

24 Αυγούστου 2023 09:51
Ξέσπασμα ψυχής από το παλικάρι: «Όλη η Ελλάδα καίγεται και ο κ. Μητσοτάκης είναι άφαντος - Κάθεται και πίνει καφέ με τον Ζελένσκι»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας νέος άνθρωπος, που είδε τους κόπους μιας ζωής της οικογένειάς του να χάνονται στη φωτιά που κατακαίει τους πρόποδες της Πάρνηθας, ξέσπασε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να πει αυτά που θα ήθελαν να έχουν πει κι άλλοι πολλοί. «Όλη η Ελλάδα καίγεται και ο κ. Μητσοτάκης είναι άφαντος. Κάθεται και πίνει καφέ με τον Ζελένσκι» ανέφερε στο ξέσπασμα ψυχής του το παλικάρι.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης δημοσίευσε σε σχετική ανάρτηση το βίντεο με ένα νέο παλικάρι, τον Αβραάμ Σάββα, να κάνει κατάθεση ψυχής, να περιγράφει την απόγνωσή του και να «στολίζει» καταλλήλως τον Πρωθυπουργό και την ανεπαρκή έως και ανύπαρκτη Πολιτεία.

«Όλη η Ελλάδα καίγεται και ο κ.Μητσοτάκης είναι άφαντος. Κάθεται και πίνει καφέ με τον Ζελένσκι … Που είναι τα έργα που θα έκανε; Η Πολιτεία ποια είναι; Αυτή που στην Αγία Παρασκευή τρεις ώρες δεν είχαν νερό; Αυτή που έδιωχνε τους Πυροσβέστες και οι άνθρωποι σβήναν τα σπίτια τους με τους κουβάδες; Αυτή είναι η Πολιτεία; Που παίρνει ένα παιδί 22-23 χρονών, έναν Πυροσβέστη, τον πετάνε μέσα στη φλόγα χωρίς εκπαίδευση χωρίς τίποτα και του λένε σβήνε; Αυτό το σπίτι που το έχτιζα εγώ με τον αδελφό μου και τον πατέρα μου με τα χέρια, ποιος θα το ξαναχτίσει; Ο πατέρας μου που είναι 70 χρονών; Ή εγώ που πάω να κάνω μια οικογένεια; … Εγώ από αυτή τη χώρα θα φύγω και άμα γίνει πόλεμος θα βάλω τον Μητσοτάκη να πολεμάει και θα του πω μετά να σου δώσω κι εγώ 30 ευρώ να πας να πολεμήσεις … Γιατί αυτή είναι η χώρα σας…».

Δείτε το βίντεο

Φωτιά στην Πάρνηθα: «Όχι ήρωες, ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε! Παιδιά περιμένουν τους μπαμπάδες τους και όχι μετάλλια ανδρείας» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της συζύγου του Λεωνίδα Ρόδη

Τα τελευταία 24ωρα οι φωτογραφίες, από την (EUROKINISSI), ενός νεαρού άνδρα που με κίνδυνο της ζωής του, ρίχνεται στη φωτιά που κακακαίει την Πάρνηθα κρατώντας στην αγκαλιά του κάποια σκυλιά προκειμένου να τα σώσει έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Λεωνίδας Ρόδης, όπως είναι το όνομά του, κατάφερε να γίνει ο «ήρωας» για τα σκυλάκια της Φυλής, την περιοχή όπου διαμένει, λόγω της γενναιότητάς του. Πέρα από σκυλάκια, ο νεαρός άνδρας κατάφερε να σώσει άλογα αλλά και γαϊδουράκια αποδεικνύοντας πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη υπάρχουν και επιβιώνουν ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση της συζύγου του Λεωνίδα Ρόδη

Η σύζυγός του, Ελίνα δημοσίευσε στα προφίλ της στα social media τις φωτογραφίες που έχουν γίνει viral αποκαλύπτοντας πως σε λίγο καιρό πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και το μόνο που ζητά είναι να παραμείνει ο πατέρας του παιδιού της ζωντανός, ενώ ευχήθηκε να μην προκύψουν στο μέλλον άλλοι «ήρωες που χάθηκαν σε μια καταστροφή».

«Όχι ήρωες, ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε! Παιδιά περιμένουν τους μπαμπάδες τους και όχι μετάλλια ανδρείας»

«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπό μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας! ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!

Στους παλικαράδες που λένε ότι “γα… νται αυτοί που έφυγαν τρέχοντας” έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες, μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!!.

Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του? Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!! Βαρεθήκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!»

Η ανατριχιαστική ανάρτηση της συζύγου του Λεωνίδα Ρόδη για την φωτιά στην Πάρνηθα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share