Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Λεωνίδας Ρόδης: Αυτός είναι ο ήρωας που έσωσε ζώα από τη φωτιά στην Πάρνηθα

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του που είναι έγκυος - «Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του;»

23 Αυγούστου 2023 18:01
Λεωνίδας Ρόδης: Αυτός είναι ο ήρωας που έσωσε ζώα από τη φωτιά στην Πάρνηθα
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες που απεικονίζουν τον κάτοικο της περιοχής της Φυλής, που έσωσε ζώα μέσα από τα πύρινα μέτωπα, λίγο αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά που εξαπλώθηκε στην περιοχή της Πάρνηθας. Ειδικότερα, ο ήρωας ονομάζεται Λεωνίδας Ρόδης, που σε λίγους μήνες μάλιστα ετοιμάζεται να γίνει πατέρας.

Λεωνίδας Ρόδης
Λεωνίδας Ρόδης

«Για μένα είναι ήρωας κάθε μέρα! Ο δικός μου ήρωας!» έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η σύζυγός του, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση. Ωστόσο, όπως λέει η ίδια δεν θέλει ήρωες. «Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας!», επισημαίνει, προσθέτοντας «τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπό μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του;».

Αναλυτικά η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας!

ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!Στους παλικαράδες που λένε ότι “γαμιουνται αυτοί που έφυγαν τρέχοντας” έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες,μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!!

Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του?Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!!Βαρέθηκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!

Εικόνα αποκάλυψης στην Πάρνηθα: Γυναίκα προσεύχεται βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν το σπίτι της

Εικόνες αποκάλυψης στην Πάρνηθα, με τη φωτιά να έχει τυλίξει τον οικισμό της Αγίας Παρασκευής και τα σπίτια να έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Μια γυναίκα απαθανατίστηκε να προσεύχεται, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν το σπίτι της.

Τραγικές φιγούρες οι άνθρωποι που βλέπουν τις περιουσίες τους και τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη.

Ο φωτογραφικός φακός του Λευτέρη Παρτσάλη αποτυπώνει το δράμα που ζουν οι κάτοικοι στην Αγία Παρασκευή.

Συγκλονιστική είναι η φωτογραφία με γυναίκα να έχει πέσει στα γόνατα και να προσεύχεται ελπίζοντας σε ένα θαύμα, ελπίζοντας ότι όταν γυρίσει το σπίτι της θα έχει σωθεί και πώς η πύρινη κόλαση θα έχει σταματήσει και δεν θα έχει καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της.

γυναίκα προσεύχεται για τη φωτιά στην Πάρνηθα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share