Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Φωτιά σε τουριστικό σκάφος με 15 επιβαίνοντες ανάμεσα σε Παξούς και Κέρκυρα – Τεράστια επιχείρηση διάσωσης

Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην περιοχή

22 Αυγούστου 2023 18:08
Φωτιά σε τουριστικό σκάφος με 15 επιβαίνοντες ανάμεσα σε Παξούς και Κέρκυρα – Τεράστια επιχείρηση διάσωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Παξών και Κέρκυρας όπου ένα τουριστικό σκάφος με 15 επιβαίνοντας έχει πάρει φωτιά και έχει στηθεί τεράστια επιχείρηση διάσωσης.

Στο σκάφος επιβαίνουν 15 άτομα και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην περιοχή των Παξών και της Κέρκυρας για την διάσωσή τους. Την ίδια στιγμή, στη Μύκονο βοηθητικό σκάφος θαλαμηγού έπεσε σε βράχια.

Λιμενικό σκάφος
EUROKINISSI

Η φωτιά εκδηλώθηκε στην δεξιά μηχανή του τουριστικού πλοίου και έχουν σπεύσει στην περιοχή δύο παραπλέοντα σκάφη και δύο σκάφη του Λιμενικού.

Οι 15 επιβαίνοντες πρόκειται να μετεπιβιβαστούν στα σκάφη που έχουν σπεύσει για βοήθεια με τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή να ειναι καλές.

Σοκ στη Ζάκυνθο: Βυθίστηκε φλεγόμενο σκάφος με 5 επιβάτες (photos)

Στις φλόγες τυλίχθηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σκάφος με πέντε επιβάτες στη Ζάκυνθο, το μεσημέρι της Δευτέρας (15/8).

Συγκεκριμένα το πολυεστερικό σκάφος σημαίας Αγγλίας βυθίστηκε μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς στη θαλάσσια περιοχή Κλημάτι στην βόρια Ζάκυνθο.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στη Λήμνο: Εντοπίστηκε γιότ με έναν νεκρό 49χρονο άνδρα - Το σκάφος προσέκρουσε σε δύο ιστιοφόρα

Οι πέντε επιβαίνοντες παρελήφθησαν από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε παρακείμενη ακτή. Ενώ, ένας από τους επιβαίνοντες μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες.

Σκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες

Σκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες

Σκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες

Τραγωδία στην Κορινθία: Ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Την τελευταία της πνοή στο νερό άφησε μία 78χρονη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, το μεσημέρι της Δευτέρας (14/8).

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θάλασσα η γυναίκα, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή. Ακολούθως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Κιλκίς: Σκοτώθηκε άνδρας που έπεσε μέσα σε φρεάτιο

Προανάκριση, διενεργείται απ’ το Α’ Λιμενικό Τμήμα των Αγίων Θεοδώρων (Λιμεναρχείο Κορίνθου).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share