Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Φωτιά στη Βοιωτία: Έτρεχαν on air να σωθούν! Η ανατριχιαστική στιγμή που οι φλόγες περικύκλωσαν τον ρεπόρτερ και το συνεργείο του OPEN (Video)

Ξαφνικά άλλαξε η φορά του ανέμου και οι φλόγες στράφηκαν προς το μέρους τους και πυκνός καπνός κάλυψε τα πάντα

22 Αυγούστου 2023 12:17
Φωτιά στη Βοιωτία: Έτρεχαν on air να σωθούν! Η ανατριχιαστική στιγμή που οι φλόγες περικύκλωσαν τον ρεπόρτερ και το συνεργείο του OPEN (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του Open με το τηλεοπτικό συνεργείο να βρίσκεται στο πύρινο μέτωπο της Βοιωτίας, όπου η φωτιά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Επίσης, η δημοσιογράφος του ALPHA, Αφροδίτη Σπηλιώτη, που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, έζησε στον τηλεοπτικό αέρα, τα ξημερώματα, μία τρομακτική στιγμή.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος και τα μέλη του συνεργείου χρειάστηκε να τρέξουν όταν ξαφνικά άλλαξε η φορά του ανέμου και οι φλόγες στράφηκαν προς το μέρους τους και πυκνός καπνός κάλυψε τα πάντα. Λίγο αργότερα, η κάμερα του σταθμού έδειξε πλάνα από το σημείο, το οποίο η πύρινη λαίλαπα κατάπιε μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε στο βίντεο τα συγκλονιστικά πλάνα:

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του, θρηνούμε...» - Θλίψη και οργή από Χατζίδου, Καινούργιου, Χατζηανδρέου και άλλους επώνυμους για τις φωτιές που κατακαίνε την Ελλάδα (photo)

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται όλη η χώρα με τα ενεργά με τις φωτιές να παραμένουν ανεξέλεγκτες σε Αλεξανδρούπολη, Εύβοια, Ροδόπη, Καβάλα, Βοιωτία και Κύθνο ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως διακόπηκε η κυκλοφορία του Προαστιακού στο τμήμα Κινέτα - Άνω Λιόσια μετά από εντολή της Πυροσβεστικής λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στον Ασπρόπυργο.

Οι επώνυμοι Έλληνες μέσα από τα social media προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσφέρουν τη βοήθειά τους ενώ δεν είναι λίγα κι εκείνα τα μηνύματα θλίψης αλλά και οργής.

Θλίψη και οργή από Χατζίδου, Καινούργιου, Χατζηανδρέου και άλλους επώνυμους για τις φωτιές που κατακαίνε την Ελλάδα

«Ο θεός να βάλει το χέρι του να σωθούμε από αυτό το χάος», έγραψε η Ελένη Χατζίδου ενώ η Κατερίνα Καινούργιου, σημείωσε πως:

«Πόση θλίψη, δύναμη και κουράγιο στους συνανθρώπους μας», έγραψε ποστάροντας μια φωτογραφία από τη μεταφορά βρεφών που μεταφέρθηκε σε πλωτό νοσοκομείο λόγω της εκκένωσης του νοσοκομείου στην Αλεξανδρούπολη.

«Καλή δύναμη σε όλους», γράφει η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Δεν είναι λίγοι και οι επώνυμοι, οι οποίοι μέσα από τα stories τους κάνουν έκκληση για βοήθεια.

Θλίψη και οργή από Χατζίδου, Καινούργιου, Χατζηανδρέου και άλλους επώνυμους για τις φωτιές που κατακαίνε την Ελλάδα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share