Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: Σμπαράλια στρατιωτικό τζιπ που καρφώθηκε σε δέντρο - Με ελαφρά τραύματα ο οδηγός (photos)

Εξετάζονται τα αίτια που το όχημα εξετράπη της πορείας του

9 Αυγούστου 2023 10:39
Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: Σμπαράλια στρατιωτικό τζιπ που καρφώθηκε σε δέντρο - Με ελαφρά τραύματα ο οδηγός (photos)
Από Εύη Κουρίδου

Τροχαίο είχε οδηγός στρατιωτικού τζιπ στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, όταν για αδιευκίνιστο λόγο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο.

Στρατιωτικό όχημα του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, για άγνωστο λόγο, βγήκε σήμερα (9/8) λίγο πριν τις 7 το πρωί, από τον δρόμο εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφοράς προσωπικού.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του ”ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ” Θεσσαλονίκης, όταν το όχημα τύπου ranner, που οδηγούσε στρατιώτης, φέρεται να μετέβαινε στην οικία Ταξίαρχου του Στρατού Ξηράς, προκειμένου να τον παραλάβει.

Από την εκτροπή του στρατιωτικού οχήματος προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές ενώ τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία.

Στρατιωτικό τζιπ καρφώθηκε σε δέντρο

Ο στρατιώτης οδηγός του οχήματος, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε χωρίς συνοδηγό, κάτι που δεν προβλέπεται, διεκομίσθη για προληπτικούς λόγους στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του kranosgr.com, τη νύχτα ο στρατιώτης φέρεται να εκτέλεσε υπηρεσία σκοπού τις ώρες 2-4 στην κεντρική πύλη του σχηματισμού και το πρωί να είχε υπηρεσία ως οδηγός μεταφοράς προσωπικού.

Να σημειώσουμε ότι λόγω του ατυχήματος, και μέχρι να μεταβεί στο σημείο η Τροχαία Θεσσαλονίκης, η Στρατονομία και η οδική βοήθεια, έκλεισε προσωρινά ο δρόμος προς ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή κυκλοφοριακή συμφόρηση, από οδηγούς κατοίκους της περιοχής.

Τροχαίο-σοκ στο Ρέθυμνο: Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με φορτηγό - Νεκρός ένας 18χρονος

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 18χρονος, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με γερανοφόρο όχημα. Επίσης στη Θεσσαλονίκη: Σοβαρή σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα - Ο ένας οδηγός βαριά τραυματισμένος

Το δυστύχημα σημειώθηκε, σύμφωνα με το neakriti.gr, στην περιοχή του Μασταμπά στο Ρέθυμνο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 18χρονος και ακόμη ένας νεαρός άνδρας συγκρούστηκε με το φορτηγό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τους παρέβαλε και τους μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνεπιβάτης της μηχανής παρελήφθη σε καλή κατάσταση, ενώ ο 18χρονος δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Τροχαίο δυστύχημα στο Ρέθυμνο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share