Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κέρκυρα: Πετροβόλησαν υπεραστικό λεωφορείο γεμάτο με κόσμο - Τραυματίστηκε ο οδηγός

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες

3 Αυγούστου 2023 15:06
Σοκ στην Κέρκυρα: Πετροβόλησαν υπεραστικό λεωφορείο γεμάτο με κόσμο - Τραυματίστηκε ο οδηγός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε από αγνώστους λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας, που εκτελούσε δρομολόγιο από το νησί προς Αθήνα, επί της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, που μίλησε στην ΕΡΤ, ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο από θραύσματα, ενώ οι όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν με άλλο λεωφορείο στον προορισμό τους.

Επίθεση με πέτρες σε υπεραστικό λεωφορείο
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο: Δίκυκλο παρέσυρε ηλικιωμένη - Όλοι τραυματίες

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα τρία άτομα στον Πύργο έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/8).

Ένα μηχανάκι, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα, παρέσυρε μια ηλικιωμένη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις και να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Τροχαίο στον Πύργο

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σάμο: Εγκατέλειψε το θύμα ο οδηγός και προσπάθησε να διαφύγει - Συνελήφθη από τις αρχές

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/8) στην περιοχή του Γλυκόριζα Σάμου όταν αυτοκίνητο παρέσυρε τουρίστρια με δίκυκλο.

Ο οδηγός του ενοικιαζόμενου οχήματος εγκατέλειψε τη χτυπημένη τουρίστρια και προσπάθησε να κρυφτεί και να διαφύγει. Θυμηθείτε: Τροχαίο με εγκατάλειψη έξω από το Μέγαρο Μουσικής - Χτύπησαν οδηγό μηχανής (video)

Λίγη ώρα αργότερα, από την ΕΛΑΣ εντοπίστηκε και συνελήφθη. Πρόκειται για Τούρκο οδηγό ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι γιατροί, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη Σκανδιναβή τουρίστρια.

Τροχαίο δυστύχημα στη Σάμο

Τρομακτικές εικόνες στην παραλιακή: Ανατροπή αυτοκινήτου στο ύψος του ΣΚΑΪ - Εγκλωβισμένος ο οδηγός

Ένα αυτοκίνητο ανετράπη σήμερα (3/8) το πρωί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην παραλιακή λεωφόρο στην κατεύθυνση προς Πειραιά, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, ακριβώς έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΙ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share