Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αναστάτωση στη Χαλκιδική: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο - Οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν σώοι (video)

Ένας μικροτραυματισμός

1 Αυγούστου 2023 10:24
Αναστάτωση στη Χαλκιδική: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο - Οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν σώοι (video)
Από Εύη Κουρίδου

Καπνοί «σκέπασαν» ξαφνικά ένα τουριστικό λεωφορείο την ώρα που βρισκόταν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών στο ύψος της Καρδίας.

Άμεσα ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο και βγήκαν σώοι όλοι οι επιβαίνοντες. Μόνο μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά της να βγεί γρήγορα από το λεωφορείο.

Τροχαίο στον Άλιμο: Η στιγμή που το εν κινήσει αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες - Μαύροι καπνοί έχουν «κλείσει» το σημείο (video)

Φωτιά άρπαξε διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας (31/7) επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της λεωφόρου Καλαμακίου, ενώ η φωτιά προκλήθηκε από μηχανική βλάβη.

Αυτήν την ώρα, είναι κλειστή η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Το αυτοκίνητο παραμένει στο σημείο, με τα οχήματα να έχουν σχηματίσει ουρά χιλιομέτρων.

Κατερίνη: Τα εφιαλτικά λεπτά προτού απανθρακωθεί η 38χρονη μέσα στο αυτοκίνητο - «Μόνο η ίδια και ο Θεός ξέρουν, απλά κάηκε» (video)

Με φρικτό τρόπο έχασε τη ζωή της μία μητέρα τριών παιδιών στην Κατερίνη, που βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο, το Σάββατο (29/7).

Το όχημα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τυλίχθηκε στις φλόγες. Το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει σε κεντρικό δρόμο και κοντά σε παιδότοπο, όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε καπνούς. Προσπάθησε να βγει, όμως εκείνη την ώρα κάτι συνέβη. «Μόνο η ίδια και ο Θεός ξέρουν», είπε χαρακτηριστικά ο τραγικός πατέρας της.

Ο κόσμος πλησίασε το όχημα με πυροσβεστήρες για να σβήσει την φωτιά, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και εκεί είδαν τη γυναίκα απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο.

«Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δυστυχώς», είπε αυτόπτης μάρτυρας. «Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν, αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά».

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε. Το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει βλάβη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έγινε. Απλά πήγε στη δουλειά της και έγινε αυτό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με την απώλεια», είπε ο πατέρας της 38χρονης.

Από την Πυροσβεστική γίνεται προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share