Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Μύκονο: 22χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν σε πάρκινγκ γνωστού μπαρ

Και για κλοπή η καταγγελία

29 Ιουλίου 2023 15:02
Φρίκη στη Μύκονο: 22χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν σε πάρκινγκ γνωστού μπαρ
Από Ελεωνόρα - Βασιλική Πατρικαλάκη

Μύκονος: Θύμα βιασμού και κλοπής από έναν άγνωστο άνδρα σε χώρο στάθμευσης πασίγνωστου μπαρ του νησιού, κατήγγειλε πως έπεσε μια 22χρονη.

Ο δράστης ηλικίας 30 με 40 ετών, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, την προσέγγισε τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/7) και αρχικά ξεκίνησαν να μιλάνε. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η 22χρονη ήταν υπό την επήρεια μέθης, ο άνδρας ακινητοποίησε, την γύρισε πλάτη και την βίασε στο πάρκινγκ.

Μύκονος: Βιασμός 22χρονης στο πάρκινγκ πασίγνωστου κλαμπ

Φρίκη στη Μύκονο: 22χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν σε πάρκινγκ γνωστού μπαρ

Μάλιστα όταν γύρισε στο σπίτι της, διαπίστωσε πως ο δράστης της είχε αφαιρέσει και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ. Την γυναίκα αναμένεται να εξετάζει ιατροδικαστής, ενώ τα στελέχη της ασφάλειας του νησιού αναζητούν τον δράστη.

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: 37χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών βίαζε 15χρονες αθλήτριές του

Τη φρίκη από τα χέρια του προπονητή τους, σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε καταγγελία για βιασμό, φέρονται να έζησαν τρεις ανήλικες αθλήτριες στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στην ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛΑΣ για να σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του 37χρονου, ο προπονητής βίαζε «κατ' επανάληψη» τις τρεις ανήλικες - οι δύο ηλικίας 15 και η τρίτη 16 ετών.

Βάσει της ανακοίνωσης της ΕΛΑΣ ο 37χρονος, ο οποίος εργάζεται σε αθλητικό σύλλογο πολεμικών τεχνών της Θεσσαλονίκης, έβαζε τις ανήλικες να βλέπουν και πορνό.

Η αρρωστημένη δράση του 37χρονου φέρεται να εκτυλίχθηκε, δε, από τον Μάρτιο του 2022 έως τον φετινό Ιούνιο μετά από καταγγελία για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους!

 Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: 37χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών βίαζε 15χρονες αθλήτριές του

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, με την ιδιότητα του προπονητή, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών παρουσιάζοντας σε αυτές παράλληλα βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share