Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Βολιώτης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος: Παρήγγειλε ανατομικά παπούτσια που ήταν σε έκπτωση και του πήγαν γόβες στιλέτο (photo)

Ο άνδρας έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης

19 Ιουλίου 2023 15:16
Βολιώτης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος: Παρήγγειλε ανατομικά παπούτσια που ήταν σε έκπτωση και του πήγαν γόβες στιλέτο (photo)
Από Εύη Κουρίδου

Θύμα απάτης φαίνεται πως έπεσε άνδρας στον Βόλο, ο οποίος παρήγγειλε ανατομικά παπούτσια και αντ' αυτού του πήγαν γόβες.

Αυτό συνέβη σε παραγγελία στο internet που έκανε ένας Βολιώτης επαγγελματίας, ο οποίος παρήγγειλε ανατομικά παπούτσια για την εργασία του αξίας 48 ευρώ και τελικά του πήγαν στο κουτί η όχι και τόσο βολικές… γόβες!

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, ο 53χρονος άνδρας βρήκε σε προσφορά μέσω γνωστής ιστοσελίδας ένα ζευγάρι ανατομικών παπουτσιών και προχώρησε σε παραγγελία. Πλήρωσε το ποσό των 48 ευρώ και έφτασε το πακέτο με εταιρεία κούριερ στο σπίτι του. Χαρούμενος και έτοιμος να δοκιμάσει τα νέα του παπούτσια, άνοιξε το κουτί και προς μεγάλη του έκπληξη αντίκρισε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, τυλιγμένες σε πολλές εφημερίδες!

Αμέσως σκέφτηκε ότι πρόκειται για λάθος και έσπευσε να επικοινωνήσει με το κατάστημα, αλλά δεν κατέστη εφικτό, αφού το τηλέφωνο επικοινωνίας δε βρισκόταν σε ισχύ. Έτσι, απευθύνθηκε στην Αστυνομία του Βόλου, όπου υπέβαλε καταγγελία. Οι Αρχές πάντως συμβουλεύουν τους καταναλωτές να είναι πολύ προσεκτικοί στις διαδικτυακές τους αγορές.

Οι γόβες που του ήρθαν σπίτι
Οι γόβες που του ήρθαν σπίτι

Επιτήδειος παρίστανε τον τεχνικό της ΔΕΗ και έκλεψε τις οικονομίες μιας γιαγιάς στα Τρίκαλα

Με μια ιστορία που σκαρφίστηκε ο «μαϊμού» τεχνικός, κατάφερε να αποσπάσει όσα χρήματα είχε στην άκρη μία ηλικιωμένη στα Τρίκαλα.

Ο δράστης είχε χτυπήσει την πόρτα της ανυποψίαστης γυναίκας το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, λέγοντάς της ότι είχε πάει να επισκευάσει τον πίνακα παροχής ρεύματος, επειδή τάχα υπήρχε φόβος για βραχυκύκλωμα. Εκείνη τον πίστεψε και ακολούθησε τις οδηγίες που της έδωσε, να βάλει σε μία μαξιλαροθήκη όσα χρήματα είχε και να την βγάλει από το σπίτι για να μην καταστραφούν αν έπιανε φωτιά.

Μόλις η ηλικιωμένη έβαλε στη μαξιλαροθήκη το ποσό των 900 ευρώ, ο «μαϊμού» τεχνικός την άρπαξε και τράπηκε σε φυγή. Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια, όπου της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων απατεώνων και αναγνώρισε τον Έλληνα δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Επιτήδειος άρπαξε τις οικονομίες γιαγιάς στα Τρίκαλα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share